možno, že niekto má podobný var. symbol a pomýlil sa a zadal tvoj.
takže by som sa ešte predčasne netešila, lebo ak to tak bolo a tomu človeku príde upomienka, bude to reklamovať a tá jeho platba bude správne pridelená a tebe vznikne nedoplatok.
@d170 Email s faktúrou na uhradenie mi prišiel 12.4.2011. Faktúra bola uhradená 11.4.2011 Sranda.
Ako som ju mohol vyplatiť deň vopred, keď som o nej vôbec nevedel?
Volal som im na linku 949 druhý krát a spýtal som sa, či je možna zámena variabilných čísiel a oni povedali, že nie, pretože by im to hlásilo a že vraj nie je možné, aby dotyčný trafil moje variabilné a ešte k tomu zaplatil presne čiastku, ktorú som mal uhradiť ja. (presne 13,20 evri)
byvaly nedavno presiel do 02 z orange a omylom mu nabiehali do faktury aj peniaze za to, ze chodil z mobilu na net... ale v pausali mal zahrnuty neobmedzeny net... skoda ze uz neviem aka mu prisla konecne faktura, ale ked to po tyzdni kontroloval tak to bolo uz vtedy dost......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
-len to že som pánovi na linke povedal, nech mi zopakuje, že to nemusím hradiť, poďakoval som Broni a zložil som
takže by som sa ešte predčasne netešila, lebo ak to tak bolo a tomu človeku príde upomienka, bude to reklamovať a tá jeho platba bude správne pridelená a tebe vznikne nedoplatok.
Ako som ju mohol vyplatiť deň vopred, keď som o nej vôbec nevedel?
Volal som im na linku 949 druhý krát a spýtal som sa, či je možna zámena variabilných čísiel a oni povedali, že nie, pretože by im to hlásilo a že vraj nie je možné, aby dotyčný trafil moje variabilné a ešte k tomu zaplatil presne čiastku, ktorú som mal uhradiť ja. (presne 13,20 evri)