fuha...tak na brucho mas viacej cvikov..ale najlachsie su tie sedlahy...tammas viac moznosti ako ich robit....na rozne partie brucha....ale lytka-to je problem, tie sa velmi tazko formuju....na ne mas napr vypony na spickach....alebo turistika ....
Brušáky, prípadne si ľahni na chrbát, ruky otoč dlaňami dole a zdvihaj nohy hore a dole do kolmej polohy. Po čase ak budeš chcieť zvýšiť účinok, môžeš začať cvičiť na šikmej lavičke
schudnut brucho vyformujes cvicenim ho, najlepsie asi sklapacky kedze tam ide dolne aj horne svalstvo, na lytka mas asi najlepsie svihadlo na vyformovanie ale z toho ti narastie aj svalstvo a je to dobre aj ako kardio, takze celkom vpohode sa pri tom pali energia @4 skor by som povedal, ze bude mat presilene brucho, ktore nebude zdaleka stihat regenerovat
Litka drepi zo zatažou to robím ja ide oto proste klasicke drepy paty maš viššie odzeme asi 4 centimetre a robiš drepy ja si naložim tak 40
Brucho mas dva svaly horne a dolne brucho a kazdy tento sval ma este lavu a pravu stranu spodne brucho si zaveseny trebarzs narebrine a kolena pritahuješ k hrudi ked ich pritahuješ do vytočena lavo alebo vpravo robiš bočne buršne svalstvo...
JA robim napostely sadnem si nakraj postele a klasicky brušak ale pritahujem aj nohy ciže to znamena ze v zakladnej polohe som cely vodorovno a krcim kolena a robim brušak tušim esato vola sklapovačka
Mno ale ked maš tuk nabruchu tak neschudneš iba robenim brušaku to ce fitness bicykel bech aj by cel niekdo spraviť treningovy plán som k dyspozicii na TS
na lýtka + na brucho je dobrý spoločný cvik - behanie. Ale behať musíš tak, že kolená budeš mať až pod bradou a minimálne trištvrtehodinku až hodinku denne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@4 skor by som povedal, ze bude mat presilene brucho, ktore nebude zdaleka stihat regenerovat
Brucho mas dva svaly horne a dolne brucho a kazdy tento sval ma este lavu a pravu stranu spodne brucho si zaveseny trebarzs narebrine a kolena pritahuješ k hrudi ked ich pritahuješ do vytočena lavo alebo vpravo robiš bočne buršne svalstvo...
JA robim napostely sadnem si nakraj postele a klasicky brušak ale pritahujem aj nohy ciže to znamena ze v zakladnej polohe som cely vodorovno a krcim kolena a robim brušak tušim esato vola sklapovačka
Mno ale ked maš tuk nabruchu tak neschudneš iba robenim brušaku to ce fitness bicykel bech aj by cel niekdo spraviť treningovy plán som k dyspozicii na TS