je na tom nieco malo pravdy.. ale taktiez chrbticu nici aj sedenie za pc, skolska taska, kabelky atd.. Ale radsej si spevnim brucho nech ma moje telo lepsiu oporu a potom neskor nemusi az tak trpiet chrbat a chrbtove svalstvo
@smajlo18
...tak hrozne neznášam keď mi niekto oznámi že čokoľvek vrámci tela má len "určitý počet použití", nech je to číslo nakoniec akékoľvek... mám potom ešte niekoľko dní pocit ako keby mi v hlave pri každej danej veci cvaklo nejaké počítadlo smerom dolu, stopky k momentu kedy spraví "drb" a bude to v paži
Ja viem povedat ze moja krcna chrbtica a krizova umieraju pri brusakoch lebo krize sa suchaju o podlozku a krcnu neviem drzat v nejakej normalnej polohe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@8 áno
» radovangergel.blog.sme.sk/c/316745/Pravda...
@9
ja to nazyvam školske brušáky...ako aj školske drepy...useless
rovnako ako školska tv (hahaha kolko rovnakosti)
...tak hrozne neznášam keď mi niekto oznámi že čokoľvek vrámci tela má len "určitý počet použití", nech je to číslo nakoniec akékoľvek... mám potom ešte niekoľko dní pocit ako keby mi v hlave pri každej danej veci cvaklo nejaké počítadlo smerom dolu, stopky k momentu kedy spraví "drb" a bude to v paži