Oukej, poviem to priamo (haters gonna hate). Ako kurva zabrz´dim na ľade na korčulách ?! Dnes som bol po asi 3 rokoch na zimáku, a furt sa mi to nejak nepodarilo docieliť... Viem sa zastaviť (aj bez toho aby som sa drbol o mantinel) ale ako mám normálne (
Skúšaj pomaličky, postupne zrýchľuj. Nechoď do toho príliš prudko, aj keď si pribrzdíš a postupne skĺžeš ďalej, nič sa nedeje, hlavne, že si pribrzdil, ale maj záložný plán, napríklad otočenie sa na mieste pokiaľ nezastaneš.
@etelnair on je hokejista, pre neho je to ľahké ale ďakujem, sobotu snáď skúsim, a snáď si nerozmlátim chrápu...
@najivna ja som sa hentak nejak sám od seba naučil na ľade, a potom som to aplikoval aj na koliečkové alebo sa chytám nejakej pevnej prekážky v ceste (klasika
jebni sa o zem ty debilko... robiť vedu z brzdenia na ľade... na tvojom mieste chodím kanálmi, aj môj päť ročný kamarát vie brzdiť na ľade ako profík... pfuj!
@smajdalf pravdu povedať ja neviem poriadne brusliť čo sa hanbím za to to lebo nechodím brusliť možno by to aj šlo .. ale keď som pár krát bol tak normálne korčule na bok nahnúť a natočiť sa alebo ako ti to vysvetliť pozri si nejaké video pallfyho alebo nekoho
@heatrow pálfyho nemám rád šak to čo poslal etelnair tam je to aj s teóriou... len ja sa bojím že sa nahnem moc a rozmlátim sa na ľade, alebo sa nahmenm málo a hodím tigra...
@sashinushka doTčka brzdím, ale chcel by som sa aj hentak naučiť, príjde mi to oveľa rýchlejšie a efektívnejšie...
@heatrow musím si ho hodiť do mp4... zatiaľ si to užívam na 2.1 sústave s wooferom doma a zajtra budú mať susedia budíček, tí čo budú doma, keďže ja budem sám
@smajdalf tak ja si to púšťam doma na domácom kine 350W ... nič moc :/ ale cez noťas hrá kvalitne ale keby to pustím na to repro čo sme porobili na intráku tak by bola sranda okolo 1500W
@heatrow ja som si priniesol z intráku domov čo som mal z domu na intráku, lebo brat mal doma presne také isté, a zobral si ich k sebe domov Ale netuším koľko to má W, som spokojný...
@smajdalf tak to musis dobre jazdit, ze si sa uz do tecka naucil neni to moc bezne ale mas pravdu s tym ze do strany je to ovela jednoduchsie, pretoze, do tecka sa jazdi ak robis piruety alebo sa klanias... zlozite ja viem
@sashinushka tak, ja som ani nevedel že tak niekto brzdí, len raz keď sme boli na klzisku zopár rokov dozadu, tak som sa zamyslel ako kurňa zabrzdím... a na hento som prišiel, prišlo mi to logické, vyskúšal som si to, išlo mi to, stačilo mi to, ale chcem sa to aj hentak naučiť...
Zvykla so mjazdiť ako chalan.. on normálne ideš ideš, dvihneš jednu nohu, dáš ju za tú, ktorá jde po ľade aby bola na ňu koľmo a držíš ju na ľade. číí..? ...
@smajdalf hej, hej akurat ma napadlo ze je rozdiel ci brzdis do tecka do zadu alebo do predu, lebo ja som rozmyslala nad tou druhou variantou , a brzdenie do strany ti nemusi ist preto, lebo bud je hrbolaty lad, vtedy to ide tazko, mas tupe korcule, no a navyse ide to tazsie ale potom e to asi najjednoduchejsi sposob..
poznáme štyri typy zabrzdenia: vnútornou hranou, jednou nohou do boku, oboma nohami vnútorným hranami akoby pluhom, lyžiarska brzda pri ktorej sa brzdí jednou vnútornou a jednou vonkajšou hranou do strany, a ešte je jeden spôsob pri ktorom sa brzdí jednou nohou tak, že sa predloží dopredu pred druhú a zabrzdí sa vonkajšou hranou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tusim normalne ako an kolieskovych dvihnes hentak korculu
» www.youtube.com/watch?feature=p... ja brzdím takto, aj na kolieskových aj na ľade
@najivna ja som sa hentak nejak sám od seba naučil na ľade, a potom som to aplikoval aj na koliečkové alebo sa chytám nejakej pevnej prekážky v ceste (klasika
@heatrow myslím že ti môžem veriť, ale tak keď som to skúšal tak to moc dobre nedopadlo tak reku, normálne krok po kroku know how
@heatrow musím si ho hodiť do mp4... zatiaľ si to užívam na 2.1 sústave s wooferom doma a zajtra budú mať susedia budíček, tí čo budú doma, keďže ja budem sám
@sashinushka jednu nohu za, nie pred...
omg :/ o chvilu tu bude tema ako si vytrieť zadok s prepáčením :/ :o