Neviem, nie som z toho nadšená. Ja trebárs nikam nechodim, s nikým sa nestretávam a teraz ísť na hromadnú akciu, kde budú kvanta nakazenych? Nechápem celkom tento Matovicov krok :/ a to s nim obvykle suhlasim...
Akože celkovo to môže byt viac k uzitku, len sa obavam, ze sa tam môžu nakaziť aj zdravi ľudia, ktorí su inak zodpovední, nechodia medzi ludi, necestuju mhd, nosia respirator...
Zalezi z koho pohladu sa pytas, z pohladu obyvatelov na skodu, z pohladu govermentu samozrejme k uzitku, trnavska firma sa dostane z minusu, ksefticek vyjde a zistime ze dnes pribudlo XX XXX nakazenych ( cislo si dosadte sami, aj tak to je jedno )
Môj brat to dnes vypočítal. Že ak sa prídu testovat 3 milióny ľudí a jeden test až po výsledok trvá 25 min, tak to máš 3 milióny krat 25 a to sa predsa za víkend nedá stihnúť
Je to cele picovina pretoze tie testy su nanic. Su velmi citlive a neukazuju rozsah len ano alebo nie. Pametam si ako s nimi zo zacoatku testovali ucitelov v Bratislave nasli 70 ucitelov a ked isli na normalne twsty tak ziadny nebol chory. A to bolo zo zaciatku. Teraz uz pravdepodobne vecsina ludi prisla do stiku s virusom. Ked to ukaze ze 40% ludi je pozitivnych tak co potom? Ostanu doma? A kto im bude nosit jedlo? Je to cele somarina pokial nepouziju normalne testy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dufam, ze k uzitku