je extra naivne čakať že to bude niekedy ešte také ako kedysi, celá táto situácia prinesie vlnu zmien ktoré sa pomaly budú aplikovať na spoločnosť a budú mať dlhodobejší dopad...bude to už len ustupovať alebo sa vracať, dostaneme sa podľa mňa do miernejšieho ústupu ale opatrenia niektoré zostanú alebo budú čiastočne platné si myslím.. a to sa ešte nebavíme o tom že sa spoločnosť bude trochu dlhšie dostávať z ekonomického šoku ktorý tento rok zažijeme
ale aj tak som už za fázou negatív istý a odporu voči tomu...je to nie o nové a treba robiť všetko pre to aby sme sa cez to dostali do lepšej kľudnejsej fázy..
dúfam a strašne rád by som bol keby som sa v tomto mýlil.. a keby sme v roku 2021 naskočili tam kde sme skončili začiatkom roka 2019.. ale to je podľa mňa nereálne.. skôr sa musíme adaptovať na tieto nové veci a veci ktoré prídu po nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale aj tak som už za fázou negatív istý a odporu voči tomu...je to nie o nové a treba robiť všetko pre to aby sme sa cez to dostali do lepšej kľudnejsej fázy..
dúfam a strašne rád by som bol keby som sa v tomto mýlil.. a keby sme v roku 2021 naskočili tam kde sme skončili začiatkom roka 2019.. ale to je podľa mňa nereálne.. skôr sa musíme adaptovať na tieto nové veci a veci ktoré prídu po nich
a noste rúška a umyvajte si ruky