Do práce musím chodiť... A pokiaľ bude pekne ako dnes, pôjdem nachvíľu na bike, ale inak sa budem zdržovať hlavne doma a budem čas tráviť tým, že sa budem dookola pokúšať prejsť jednou misiou v Mafii...
teraz z iného súdka...pracujem v oblasti obchodu s ľuďmi a prajem si aby nás zatvorili...mimo toho budem dodržiavať nižšiu socializaciu len ta práca má momentálne serie najviac...+ MHD
vo všeobecnosti su slovaci nedisciplinovaní... o tom svedci aj dnešná situacia v Jasnej... ale vlastne nielen Jasná ale celkový prístup SK... pocnuc vladou konciac poslednym slovakom
keďže pracujem v školstve tak nemusím ani do práce a aj keby som nepracovala dám sa na maródku lebo v mojom stave (druhom) nechcem naozaj riskovať. Aj nákupy u nás bude riešiť priateľ, maximálne tak pôjdem na prechádzku
@13@melancholik veľmi si cením tvoj coming-out, raz to prísť muselo, tak prečo nie teraz ... aká je tvoja špecializácia?
- biele mäsko
- zdravé jedince na orgány
- migranti
- lacná pracovná sila
A úplne najviac obdivujem, že načúvaš hlasu svojho svedomia a praješ si zaslúžený trest pre seba aj svojich spolupracovníkov. You are MY REAL HERO!!!
Toto ja zvládam bezproblémovo, úplne v klídku.. ...ja som introvert, tak spoločnosť mi začne aspoň tá nejaká chýbať po 3 týždňoch ...už som tak raz v lete vydržal počas prázdnin vyhýbať sa socializácii, no už som to neskôr musel prerušiť, lebo už to bolo moc na mňa
Vlastne ja čím som starší, tak tým mi menej nejako chýbajú ľudia ...ani po babách sa už tak nejaším ako kedysi ...uzavrel som sa, ale každý sa nejak mení a pokiaľ mi to vyhovuje a netrpím tým, tak to nepovažujem za zlé
Uz od pondelka mozme robit z domu do odvolania. Zatial som chodila do roboty a obchodu a nakupit si knihy. Pojdem aj von behat, ale inak sa presuvam do rodneho mesta a budem citat a chodit do prirody. Dost sa na to tesim.... Aspon stravim daky cas s rodinou a dufam ze za dva tyzdne to bude ok
od jesene sa postupne vypinam a tuto zimu som uplne zalezena a vobec ma nebavi mrznut. a som stastna, ze nejaky otravny vsadepritomny onen nie je pricinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
- biele mäsko
- zdravé jedince na orgány
- migranti
- lacná pracovná sila
A úplne najviac obdivujem, že načúvaš hlasu svojho svedomia a praješ si zaslúžený trest pre seba aj svojich spolupracovníkov. You are MY REAL HERO!!!