v centre mesta, kde je veľmi veľa ľudí by som porozmýšľala.. ale keď idem po sídlisku kde raz za 5 min okolo mňa niekto prejde alebo pri behu to nemá význam
Pracujem v zdravotníctve, kde rúška máme (aj sme mali) povinné a koľkokrát, keď som šla von, som si ho zautomatizovane dala, aj keď nebolo treba. Nemám problém s jeho nosením.
kto chce nech si ho nosí, ale je účinne akurátne proti prievanu a chladu...
vojenské masky, ktoré majú uhlíkové filtre nedokáže zachytiť vírusy a ani baktérie a vy ste tak naivní, že obyčajná handra na hube vás ochráni?...
Matovič to veľmi dobre vie, je len otázkou času, kedy sa to všetko prevalí...
a ak sa cítite zle, dajte si obyčajný Aspirín a koróňa zvýske a utečie od vás...
Neustále len korona , korona , korona a bububu ľudia traste sa budete len robiť a nedostane žiadne odmeny lebo korona ale nadčasy ho môžte jebat nonstop
Urcite nie. Vonku som ho nenosil nikdy,muselo by mi fakt jebat,aby som ho nosil v prazdnych nitrianskych uliciach. Inak, najviac sa mi rataju pacienti,co ho nosia sami v aute.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
vojenské masky, ktoré majú uhlíkové filtre nedokáže zachytiť vírusy a ani baktérie a vy ste tak naivní, že obyčajná handra na hube vás ochráni?...
Matovič to veľmi dobre vie, je len otázkou času, kedy sa to všetko prevalí...
a ak sa cítite zle, dajte si obyčajný Aspirín a koróňa zvýske a utečie od vás...