@smartboy tak by sme aj tak neboli spolužiaci... ja som si tiež chcela dať stavitelstvo, ale učka mňa prehovorila, aby som si dala redšej deodéziu, že to je pre dievča, také, lepšie... :/ ... a prečo si myslíš, že ťa na hotelovú nezoberú?
@laurica vieš ako som to myslel no na stavitelstvo som chcel ist urcite ma nezoberu na hotelovku tam sa im hlasi 3krat tolko ludi kolko beru a prijimacky urcite neurobim to viem
@laurica len to je na tom najlepšie že ja na tú školu nechcem ísť len som nevedel kam si dať 2.školu takže viem že tie skúšky neurobím ak ma príjmu tuto do LV hentam nepôjdem na prijímačky pravdepodobne ak ma nepríjmu som v 2 metrovej hlbokej piči
Bud SPŠ stavebna a geodeticka v Kosiciach na interierovy dizajn alebo na Obchodnu akademiu tiez v Kosiciach ak by vedel niekto o niekom kto ide na SPS stavebnu tak napiste prosiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2 BA
3 Pracovník marketingu
Rodné číslo a číslo kreditky nechceš?
2.BA alebo ZV
3.tak gympl alebo propag. vytv.
a tyy?
ale prihlášku si dávam aj na OA, tiež v NR
BA
Odbor Reklamná tvorba
a idem..teda ak ma zoberú na:
1.SOŠ Pod amfiteátrom 7
2.Levice
3.pracovník marketingu v cestovnom ruchu
BA
pedagogické lýceum alebo animátor voľného času... dúfam že lýceum
2. Tak asi Košice keď to je suš TRENČÍN o__O
3. Odevný Dizajn ....(btw, načo ti to je?
@veronica55 načo ti to je?
2. BA
3. kadernicka-vizazistka
www.filmovaskola.sk
2. Trenčín
3. farmaceutický laborant alebo 2. zdravotnícky laborant
Ak ma zoberú
2. Lučenec
3. Učiteľstvo MŠ
( talentové skúšky som už spravila a včera som bola na zápis )
2.Levice(logicky-.-")
3.Asi že bagristka keď je to obchodná
@laurica len to je na tom najlepšie že ja na tú školu nechcem ísť len som nevedel kam si dať 2.školu takže viem že tie skúšky neurobím ak ma príjmu tuto do LV hentam nepôjdem na prijímačky pravdepodobne ak ma nepríjmu som v 2 metrovej hlbokej piči
2. Prievidza
3. Hotelová akadémia
2.Nitra
Marketing a na intrak neviem či mam ist na skolsky alebo niekde inde
bratislava
grafik dig. medii
Konzervatórium
Košice
Spev
2. TV
3. angličtina
NEODPORÚČAM...... hovorím z vlastnej skúsenosti...