Táto otázka sa týka budúcich prvákov na strednej škole. Ak ste náhodou počas prázdnin zablúdili na stránku vašej školy, máte tam už zoznam vašich budúcich spolužiakov poprípade rozvrh ? Poznáte vašich budúcich spolužiakov, alebo nie ? Zaujíma ma to, lebo
na nasej skole zoznam buducich prvakov je uz ku koncu sk. roka...no myslim ze to je jedno...mena ti nepovedia nic...v nasej triede to plati uplne...prisli sme zoznamili sme sa so vsetkymi naokoo a na konci piatej hodiny sme uz volili predsedu ...
my sme v prvom ročníku dva týždne chodili po exkurziach lebo nebol rozvrh... a potom ďalší mesiac bol rozvrh tým štýlom, že nám v pondelok dali na utorok, v utorok na stredu atd
áno,máme už zoznam žiakov a z celej triedy poznám už 7 ľudí (na začiatku som nepoznala nikoho) a myslím si, že sú celkom v pohode,budeme dobrá partia..a čo sa týka rozvrhu,myslím ,že nám ho dajú až v prvý školský deň
keď som nastupoval do prvého ročníka na strednej tak na net toto všetko hodili asi tak 22.- 25. augusta, čo bol taký predposledný prázdninový týždeň tuším, vyčkaj času ešte trochu
no nám zoznam nezverejňovali ale na birdzi som vdaka jednej obrovskej nhode našla jednu spolužiačku, a potom pred začiatkom roka mi napísala ešte jedna, ale zoznámiš sa na mieste, stačí diárik a zapísať si všetky kontakty na fb atď. a rozvrh sme na nete nemali celý prvý ročník
Na stránke mojej strednej školy nie je zoznam 1.tried, iba to, že máme prísť na 8:00. Poznám však 4 ľudí, ktorí idú na gymo (cez F . Už sa neviem dočkať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale idem si to teraz pozrieť
Hlavne že Študentské preukazy nemáme