inak sucitim jej pomenovanie <> aj zivot chrusta je zaujimavejsi... a mohli tam dat akehokolvek cigana z luniku a bolo by to to iste...
v january jej pripravuju relaciu o vareni ktora bude chodit kazdy den miesto odsudenej siene! (ale joj odhaduje ze to bude mat sledovanost len tyzden a potom to zrusia) super nie ?!
naco platime koncesionarske poplatky ked tam hovno ide...
@istsinka sorry nesledujem to a poplietlo sa mi to s odsudenymi ale sudna to ma byt sak sa chapeme... sa divim ze niketo vie jak sa pise bukake vianoce
hmmmm, to už radšej bukkake v temných zákutiach internetu... popravde sa vianoce chystám stráviť najprv žraním s rodinou, a potom pobežím na steam za mojím milovaným. Telka ma absolútne netrápi.
presne!! minulé roky som nevedela čo mám skôr pozerať a teraz nedávajú ani chobotničky ani Grincha ani nič, hanba im...som zvedavá na čo budú spomínať dnešné deti, keď už ani na vianoce im nepustia nič normálne v tej TV...otras..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak sucitim jej pomenovanie <> aj zivot chrusta je zaujimavejsi... a mohli tam dat akehokolvek cigana z luniku a bolo by to to iste...
v january jej pripravuju relaciu o vareni ktora bude chodit kazdy den miesto odsudenej siene! (ale joj odhaduje ze to bude mat sledovanost len tyzden a potom to zrusia) super nie ?!
naco platime koncesionarske poplatky ked tam hovno ide...
@hangtime11 pisem to preto lebo je to zbytocnost a rozvijat sa mi to s stv nechcelo lebo su to aj tak kokotiny
@etelnair hej viem
@istsinka sorry nesledujem to a poplietlo sa mi to s odsudenymi ale sudna to ma byt sak sa chapeme... sa divim ze niketo vie jak sa pise bukake vianoce
A Bukkake zase niečo takéto:
cs.wikipedia.org/wiki/Bukkake
ale je sranda keď si to ľudia mýlia
nesledujem telku, ale ked budeme u babky zrejme bude pustena a ked niekto prepne na tu zmachlenicu tak zle nedobre