1. Keby toto Bukowski zbadá, smeje sa až mu z riti trčí o pol metra čreva naviac.
2. Čo sa ti to stalo z hlasom? Chytáš fakt nechutný prízvuk.
3. Rozprávať o autorovi s tým, že jeho diela sa volajú "myslím že..." "asi..." "..., alebo tak nejako."
4. Skús sa nesnažiť vyzerať cool, vyjeb sa na pózy, na afekt a radšej vsaď na vecnosť a konkrétnosť.
5. Čítaj asi tak o 2500% viac kníh, potom nebudeš mať slovnú zásobu a prejav na úrovni "Tá poviedka má nejaký dej, trošku ho to namotá a potom to skončí."
6. Stále nepracuješ s tým videom v nejakom programe.
7. Propagovanie sa cez fórum na birdzi, z teba pomaly ale isto robí niekoho, kto pôsobí ako zúfalec. Prvý krát a to dalo pochopiť, ak si chcel kritiku, lenže ty si ju dostal a aj tak robíš všetko rovnako, respektíve ešte horšie, takže kým nie je žiadny posun v tom čo robíš, je toto pre mňa len slizko pôsobiaca sebapropagácia.
Toto video je proste des, žiadny posun k lepšiemu ani nič, čo by ťa aspoň trochu odlíšilo od ostatných. Naraziť na to ako bežný odberateľ na youtube vyhýbam sa ti nabudúce oblúkom.
podla mna clovek, co ide hovorit o knihách, by v prvom rade nemal posobit ako totalne vypatlany bro-kokot co sa prave vratil z fitka a o 5 minut ide na zurku
@neoriginalna ďíky za reakciu, nabudúce sa posnažím nebyť trápny, ale naozaj prisahám, že som sa nesnažil byť cool. A k tomu či to nemá byť vo fóre, tak neviem no. Tu bývajú vo fóre všelijaké veci, a keď sa tam raz za pár dní ukáže moje video, tak by to nemusel byť až taký spam. Ale tak chápem no. Nabudúce skorej do statusu
@karlotiskot fúha. Takúto reakciu som ozaj nečakal, už len z toho hľadiska, že napísať taký komentár muselo dať nejakú prácu a čas, takže ďakujem. To, že by sa mi smial mi je jasné, ale možno by bol tiež rád, že som si ho vybral a prečítal. V podstate s tebou súhlasím vo všetkom, len to strihanie by ma vážne bavilo, ale vážne sa to momentálne nedá. Môj pc má problém aj s movie maker, keď sa jedná o HD video z telefónu. Bez ojebu. Ale tak asi bude ozaj lepšie, že keď budem mať až nejaký video, ktoré bude mať nejakú kvalitu, tak ho sem hodím. Dovtedy iba na youtube. Díky ešte raz z anázor. Cením
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2. Čo sa ti to stalo z hlasom? Chytáš fakt nechutný prízvuk.
3. Rozprávať o autorovi s tým, že jeho diela sa volajú "myslím že..." "asi..." "..., alebo tak nejako."
4. Skús sa nesnažiť vyzerať cool, vyjeb sa na pózy, na afekt a radšej vsaď na vecnosť a konkrétnosť.
5. Čítaj asi tak o 2500% viac kníh, potom nebudeš mať slovnú zásobu a prejav na úrovni "Tá poviedka má nejaký dej, trošku ho to namotá a potom to skončí."
6. Stále nepracuješ s tým videom v nejakom programe.
7. Propagovanie sa cez fórum na birdzi, z teba pomaly ale isto robí niekoho, kto pôsobí ako zúfalec. Prvý krát a to dalo pochopiť, ak si chcel kritiku, lenže ty si ju dostal a aj tak robíš všetko rovnako, respektíve ešte horšie, takže kým nie je žiadny posun v tom čo robíš, je toto pre mňa len slizko pôsobiaca sebapropagácia.
Toto video je proste des, žiadny posun k lepšiemu ani nič, čo by ťa aspoň trochu odlíšilo od ostatných. Naraziť na to ako bežný odberateľ na youtube vyhýbam sa ti nabudúce oblúkom.