Zdravím. Uchádzam sa o štúdium na VŠMU. V rámci domácich prác je potrebné napísať poviedky na tri predom určené témy. A tu sa dostávame k vám. Nechcem aby dej pôsobil prvoplánovo. Preto sa vás pýtam, čo si predstavíte pod pojmom búrka?
Citová búrka..... Búrka vo vzťahu... Búrka ako reálna búrka.... Búrka ako očista.... Celkovo od negatív a tak Však myslím ze keď sa nad tým za myslíš a budea uvažovať tak sám prídeš že na slovo búrka môže byť veľa vecí len sa na to treba pozerať inak ako očami... Však si hádam nejaký umelec keď sa tam hlásis tak pouvazuj sám...
@clarise čiže, ak sa tam hlásim, nemôžem sa inšpirovať a na všetko mám prísť sám? Hlásim sa na scenáristiku. Jeden zo súčasných najuznávanejších scenáristov iba recykluje kultové snímky, a vyberá z nich do svojich filmov to najlepšie. Mne sa najlepšie pracuje, ak dostanem nápad. Nič viac. Len nápad, myšlienku. A tú následne spracujem. Preto som chcel vedieť názory iných. Ale holt niektorí budú mať stále hlúpe pripomienky.
@oliveris teraz to neber tak ze sú to
hlúpe pripomienky.. Mna to len zaujímalo kedze podľa mňa sa viac cení keď to niekto sám vymysli ako keď použije niekoho iného super napad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale tikalokov napad sa mi paci !
a este ze mne obcas hovoria ze mi cez vlasy presla burka
hlúpe pripomienky.. Mna to len zaujímalo kedze podľa mňa sa viac cení keď to niekto sám vymysli ako keď použije niekoho iného super napad