Prečítala som si asi všetky diskusie ale nenašla som konkrétnu situáciu, tak píšem.
Vec sa má takto. Chodila som s bývalým vyše roka ale on ma nechal preto lebo si chcel užívať čo zakryl chabou výhovorkou že mu niečo vadí na mojej povahe (ale
Tazko povedat co je jeho pravym motivom sa takto spravat. Ale keby to bolo na mne to sudit, tak by som povedal, ze sa hanbi priznat si svoje chyby a boji sa toho ze by si ho odvrhla a nechcela s nim byt. Ale na druhej strane asi chce s tebou byt, inac by sa takto asi nespraval. Ale na tretej strane je toazne ci ty s nim chces byt.
Lebo podla mna on chce/dufa v to aby si ty prisla za nim ako strasne ti chyba a ze nechces nikoho ineho ako je on. Aspon mne to tak pripada. Nejsom psycholog, ber to tak.
@Smichi ja som za ho chcela spet a on to velmi dobre vedel no odbijal ma. potom od prazdnin som ho zacala ignorovat a vzdy si nasiel zamienku aby mi napisal no aj potom mi povedal ze nechce. a potom som sa s nim dva mesiace nebavila a takto to vyzera. Neviem. Ked clovek niekoho chce tak asi mu to povie tak neviem co by mu v tom branilo prist za mnou.
evidentne to nie je človek, čo by stál za námahu. No, na jeho obhajobu musím povedať, že poznám väčších debilov. On je len ticho, gratuluj si. Poznám takého, čo útočí na nových priateľov bývalej aj po 2mesiacoch od skončenia vzťahu. Akosi to tomu debilovi nedochádza, že je koniec a dievča nie je jeho majetok.
@Tiredandunspired Zdá sa mi, že je to jeden z tých borcov, ktorí keď si myslia že niečo chcú, tak to aj dostanú. Huba plná prázdnych kecov. Proste nula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Lebo podla mna on chce/dufa v to aby si ty prisla za nim ako strasne ti chyba a ze nechces nikoho ineho ako je on. Aspon mne to tak pripada. Nejsom psycholog, ber to tak.
chceš pokoj - ignoruj ho
evidentne to nie je človek, čo by stál za námahu. No, na jeho obhajobu musím povedať, že poznám väčších debilov. On je len ticho, gratuluj si. Poznám takého, čo útočí na nových priateľov bývalej aj po 2mesiacoch od skončenia vzťahu. Akosi to tomu debilovi nedochádza, že je koniec a dievča nie je jeho majetok.
Buď rada, že to skončilo a nerieš ho.