Tak v Bratislave uz mam ocekovane ulicky kde by to slo /mimo ťahu hlavnych pubov apod/.
V inom meste neviem ale urcite lepsia predstava ako dedina - pre mna.
bývalý tak býval (super veta) a teda ja by som to nedala, hlavne piatky, soboty v noci sa ani nedalo spať, ako rušno tam bolo. som zvyknutá na moju dedinku
Električky mi nevadili, ale keď si porovnám okraj Prahy, kde mám kúštik odtiaľto aj les na behanie, aj obchodné centrum so všetkým co potrebujem a tak, s centrom, kde je pár turistických reštaurácii a tým to končí, tak tu mi je oveľa lepšie. Mne teda električky nevadili, skôr som sa tam cítila tak nejak stiesnene...
@darkestangel to si zvyknes casom ja ich mam rovno pod oknom a uz ich ani nevnimam.. skor mam problem zaspat potom niekde, kde je uplne ze ticho, napr na horach
Bývam a budem bývať cca 15km od Bratislavy a úplne vyhovuje aj keď niekedy troska otravné to cestovanie, ale do budúcna by som chcela viac z domu robiť
Tu na Taiwane nic take ako "centrum mesta" velmi nefici. V kazdom vacsom meste je ich hned niekolko. Zijem v jednom z nich. Je to fajn, vsetko je po ruke.
niekde s oknami nad hlavnym tahom vsetkej dopravy urcite nie
a vlastne akokolvek nie, v uplnom centre mieste je tazsie najst Lidl ako na sidliskach a moj zivotny goal je byvat co najblizsie k Lidlu, zda sa
byvam v uplnom centre a nemam s nicim problem. mozno opiti ludia v piatok/vo stvrtok vecer, ktori vrieskaju ako najati do 5 rana ale vsetky ostatne benefity to hravo prekonaju. neviem si velmi predstavit byvat niekde mimo.
ked sme boli v prahe na par dni a byvali sme v uplnom centre, tak sa mi to hrozne pacilo, taky ten nocny zivot, ze si vyjdes a si priamo v centre a tak, avsak v takej BA, kde su vsade nejake hlavne tahy a vsade strasne vela áut a hluku, to by nebolo asi úplne pre mňa
v centre veľkého mesta? dúfam, že nemyslíš na Slovensku lebo tu fakt nemáme žiadne veľké mestá, iba väčšie dediny za veľké mesto sa dá možno s prižmúrenými očami označiť maximálne tak Blava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
V inom meste neviem ale urcite lepsia predstava ako dedina - pre mna.
niekde s oknami nad hlavnym tahom vsetkej dopravy urcite nie
a vlastne akokolvek nie, v uplnom centre mieste je tazsie najst Lidl ako na sidliskach a moj zivotny goal je byvat co najblizsie k Lidlu, zda sa
ale v buducnosti skor mimo