Ahojte. Našla som si peknú izbu v Ba. Ale budem bez zmluvy a platiť v hotovosti. Bývali ste niekto takýmto spôsobom ? Mám strach, že peniaze neuvidím, ale chcem tú izbu.
Byval som so zmluvou a platil som cash cize zmluva bola v zasade len pro forma, ale aspon to dokazovalo, ze majitel bytu robil nieco nelegalne, takze keby mi nechce dat naspat zalohu mozem ho chytit za gule.
Minimalne s majitelom spiste, ze si mu zaplatila. Ak nechce, tak ruky prec. Kamos zaplatil zalohu, nastahoval sa do bytu a este v ten den tam nabehol majitel, ze syn prenajal jeho byt bez jeho vedomia a musel sa odstahovat este v ten vecer. Prachy mu samozrejme nikdy nevratil.
Tiež som bola prvý rok bez zmluvy a platila v hotovosti... a majiteľ bol somár, lebo pred mamou povedal iné podmienky ako keď som s ním potom bola v osobnom kontakte a zakaždým si vymýšľal nové podmienky kedy chce peniaze na ruku a keď mal vracať depozit, tak ma tiež odrbal... Takže ja by som bez zmluvy už nešla, ak by som o ňom nepočula dobré veci od známych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Minimalne s majitelom spiste, ze si mu zaplatila. Ak nechce, tak ruky prec. Kamos zaplatil zalohu, nastahoval sa do bytu a este v ten den tam nabehol majitel, ze syn prenajal jeho byt bez jeho vedomia a musel sa odstahovat este v ten vecer. Prachy mu samozrejme nikdy nevratil.