Ja tiez byvam pri niecom takom. Nie je to staveisko, ale kupalisko, ktore je zburane uz asi 5 rokov. Nikto s tym nic nerobi, je to zarastene, ludia tam vyvazaju smeti a chodia tam fetovat...ale som si uz zvykol
a ja byvam pri 2 ciganskych bytovkach!!! kua. viete si predstavit, aky bordel ti debili robia? kazdy den kontroluju odpadky a stale nieco z kosa vyhodia...
a to nehovorim o tom, ze v lete si pustaju vezu na plne pecky hockedy v noci a ja pre to nemozem spat.
A tie byovky su take rozpadnute, dobre ze nie na odstrel...
mi mame ciganov u nas velmi cistotnych tam je vam tak cisto, ze tu u nas na sidlisku je brajdel jak ....
ale toto som nechcel. Vo vasom meste nerobia nic take ako pomocne prace cistenie mesta? V RK je neviem kolko ludi ale je ich ako hadov a vsetko cistia a aj to po nich vidno.
Kasko: robia aj pomocne prace... najma ked stoja na celej sirke chodnika a usilovne sa opieraju o metlu. Taky bordel tu robia dakedy... ved urcite pamatate, ked boli tie velke nepokoje na vychode, co romovia rozbijali obchody a kradli veci... co potom prisli polisi aj s vodnym delom a zahnali ich do osady. Tak to bolo u nas Dokonca nedaleko mojho domu
Zuzanka: hehe, tak vyhodit, som vyhodil, ale len listy, alebo nieco co zhnije Niketory tam hadzu taky bordel, ze to tam budem vidiet dalsich 5 rokov, ked s tym nieco neurobia
hej pomocne prace ale to s tym nema nic spolocne pri pomocnych pracach tam zametaju chodniky ale o toto sa najprv vsetky firmy bili a teraz to tu tak je asi 2 roky.mnoa le zevraj v marci zacnu stavat ...pochybujem
Tak to teda nemas pravdu, tam sa tych listov zmesti strasne vela, je to velky pozemok a navyse je tam aj jama po bazene, takze tam mozu kludne zriadit aj smetisko pre cele NM Myslis, ze Mnesice, kde je oficialne smetisko je väcsie ako toto zdevastovane kupalisko? EE
my sme pri vozovke,a z roka narok, je to horsie, od pol siedmej rana tu rincia nakladne auta, trubia, fucia, spina, hromy blesky, mne nic nezostava, len nadavky
Vsak sa nemas preco stazovat moj spoluziak zo zakladky byva v bytovke a hned oproti jeho balkonu zacali stravat dalsiu bytovku kazdy bozi den o pol siestej zacali vrrtat buchat a chudak DUGI nemohol spať tak chodil taky nervozny do skoly a ked mi vravel co vsetko uz hodil po tych robotnikoch tak napr.:celu nutelu ani neotvorenu,slapku,hrnecek,plnu kofolu a vela dalsich veci takze moja sa tu nestazuj ludia su na tom aj ovela horsie a tymto chcem pozrdavit Dugiho fakt bol si super spoluziak len trosku tupy a vkuse si odpisoval uz som ti mal chut ebnut ale tolko haluze kolko som snim zazil a tie poznamky koli nemu Tak dievca naber si ammo a zacny hadzat do mestskeho uradu nech ti to tam pridu dat doporiadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a to nehovorim o tom, ze v lete si pustaju vezu na plne pecky hockedy v noci a ja pre to nemozem spat.
A tie byovky su take rozpadnute, dobre ze nie na odstrel...
ale toto som nechcel. Vo vasom meste nerobia nic take ako pomocne prace cistenie mesta? V RK je neviem kolko ludi ale je ich ako hadov a vsetko cistia a aj to po nich vidno.
od ruzinov poznam, ale zda sa mi ze s tym nic nerobia, uz by to mohli postavit.