No ešte som to nečítala,ale už sa na to veľmi teším keď si k tomu sadnem.A tak sa vás chcem spýtať,predtým než to začnem čitať,že či ste to čítali a ak jo,tak či sa vám to páčilo..noo a tak proste
Presne tak, na inú ako od J. Nižňanského ani nesiahaj má to potom aj voľné pokračovanie Žena dvoch mužov, ale to už je taká limonádka. Čítala som to asi pred piatimi rokmi, ale viem, že bola dobrá, oplatilo sa.
Hej od neho som čítala aj ja. Tiež sa i to páčilo, dokonca veľmi. Je v tom kus romantiky, "brutality", krvi atď. Ale určite to stojí za to, prečítať si ju.
nie je to zla kniha.No tak trochu roman(ved to roman aj je)Tie mena ma tam dost stvu.Odkial autor mohol wedet mena?Jan kalina,Barbora Repasova atd.no nie ze by mi tam vadili prave naopak.Dodavaju tej knihe nieco do seba.Podla mna sa oplati ju precitat
Nechcem si to prečítať, Jakubisko mi celkom pretočil pohľad na Bátoričku a tak tipujem, že podľa toho, čo som o tejto knihe počula, asi by to pre mňa nebolo to pravé orechové .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov