Zdravím, chcela by som sa spýtať či ste už niekto absolvovali túto skúšku z angličtiny CAE exam- C1 úroveň. Na čo presne sa treba zamerať a je to veľmi ťažké? Dík za odpoveď
@suze77 ja na tvojom mieste by som si radšej urobila FCE.....lebo ak si myslíš, že si taká dobrá, že by si urobila CAE tak nebudeš mať s FCE problém a keď to urobíš veľmi dobre, tak ti rovno dajú C1 a sa nemusíš ani špeciálne na to pripravovať
Už sa mi to ani veľmi nedá zmeniť na FCE, nakoľko už som s tou pani komunikovala a zapísala sa. Anglinu som robila s maturantami ešte na základnej, ale zase je tam to, že som už veľa pozabúdala ale veľmi by som to chcela zvládnuť. Práve preto sa pýtam. Však ak neurobím, čo už, ale ďakujem za radu Drž palce
buduci rok ked mi skonci pripravny kurz tak ho idem robit /uvidim ci uz po zimnom alebo az letnom semestri/
urcite si nedavaj FCE ak mas na CAE.
potrenuj logicky hlavne skills, podla toho co ti najmenej ide.
celkovo z toho co sa pripravujeme my mame vsetci z kurzu pocit, ze to nie je test gramatiky jazyka, ale logickeho zmyslania v jazyku, uz normalneho fungovania v anglictine...proste musis vediet rozmyslat v tom jazyku, lebo tie multiple choices su od seba minimalne odlisne az skoro rovnake, a jednoducho musis vediet co bolo v texte povedane, nepovedane, naznacene, nenaznacene.
Fuha, to znie dost komplikovane...Bolo mi jasne, ze to bude viac na to zmyslanie ako na gramatiku, ale neviem ako to vypali nakolko ziadne pripravne kurzy nemam, pripravujem sa viac-menej sama...No, uvidime...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
urcite si nedavaj FCE ak mas na CAE.
potrenuj logicky hlavne skills, podla toho co ti najmenej ide.
celkovo z toho co sa pripravujeme my mame vsetci z kurzu pocit, ze to nie je test gramatiky jazyka, ale logickeho zmyslania v jazyku, uz normalneho fungovania v anglictine...proste musis vediet rozmyslat v tom jazyku, lebo tie multiple choices su od seba minimalne odlisne az skoro rovnake, a jednoducho musis vediet co bolo v texte povedane, nepovedane, naznacene, nenaznacene.
určite by som sa s FCE neuspokojil