no,na wrng turn som sa aj ja tesil,ale sobotu som ho pozeral po anglicky,velmi slusny film,na urovny ako prvej casti(trojka bola o nicom).a cakam na pottera na dubing,hoci som bol natom v kine
a ano,tiez sa tesim na rec,a aj Jeppers cripeers-to som nevedel,ze aj 3jka bude!a samozrejme,aj hory maju oci..milujem horory
@spomienky7 ja som hladal a docital som sa ze to ma byt .. a ze vraj aj pach krvi 5 tak tak 3 bola onicom tie digitalne efekty velmi slabe ... vrazdy nic moc akurat ma potesil ze tam bol znova ten mali certisko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
..kvak..
nie som nejaky fanusik cisto novych filmov, rad si pozriem aj stare, niekedy plati, cim starsi, tym lepsi..
a ano,tiez sa tesim na rec,a aj Jeppers cripeers-to som nevedel,ze aj 3jka bude!a samozrejme,aj hory maju oci..milujem horory
..kvak..
@10 no,nwm ci petka bude,lebo 4rka bolo vlastne jak sa to vsetko zacalo..uvidime