mal by som strasny zaujem o Sony Alpha DSLR-A200K + 18-70 mm...je teraz v akcii a ja by som chcel poradit (ak sa tu niekto do toho vyzna) ze ci sa na zaciatok taky fotak oplati kupit. Dakujem
ja myslim, ze hej. neskor mozno aj sam dojdes na to, ze bude treba dokupit kvalitnejsi objektiv, ako je ten setovy, ale ja si myslim, ze na zaciatok je to fajn. a telo by malo byt kvaline, ja mam skusenosti so sony alpha100 a nemozem sa ani trochu stazovat.
pri kupe mojho som sa rozhodovala medzi sony a220, vyhral to vsak nikon d60
ale parametre maju skoro rovnake...a ked uz sa ho rozhodnes kupit, kup si aj druhu baterku. zide sa ti, ja aj na starom aj na novom mam po dve baterky, jednoducho v terene sa ti jedna vybije, nemas problem a das tam druhu
ten foťáčik vyzerá dobre, ale ja by som radšej kúpila niečo, čo si môžem najprv "poobchytkávať", zobrať do ruky a zistiť, ako mi sadne. Navyše, objednávať drahú elektroniku z netu sa pri reklamácii neoplatí.
Ja pridávam do fóra otázku:
NEVIETE, KDE SONY ALPHA DSLR-A200K MOŽNO KÚPIŤ "NAŽIVO"?
@3 no ja ten fotak nebudem objednavat z netu lebo oni maju aj normalnu "kamennu" predajnu...a z netu by som sa ani nebal objednavat lebo nejake veci odtial uz mam a nemozem sa stazovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale parametre maju skoro rovnake...a ked uz sa ho rozhodnes kupit, kup si aj druhu baterku. zide sa ti, ja aj na starom aj na novom mam po dve baterky, jednoducho v terene sa ti jedna vybije, nemas problem a das tam druhu
Ja pridávam do fóra otázku:
NEVIETE, KDE SONY ALPHA DSLR-A200K MOŽNO KÚPIŤ "NAŽIVO"?
a som s nim velmy spokojny.
@6 nemám s tým dobré skúsenosti