Vedeli by ste mi povedať, koľko stojí taký strojček? Myslím tím celú procedúru + 2 vytiahnutia zubov. Neviem či zaváži poisťovňa, ale má Dôveru a je mi 16.
mňa stál horný dolný se vším všudy 1000€ za tie dva roky či koľko som ku nemu chodila.
už som sa ale stretla so všelijakými cenami... ono hlavne ide tomu zubárovi o to, aby si k nemu prišiel čo najviackrát lebo za návštevy berie peniaze, brat si dal spraviť strojček necelý rok pred 18 a stihli sa mu zuby dobre napraviť do 18 (nechcel platiť plnú sumu tak si ich musel dať spraviť pred 18)
Celkom dosť, záleží ako dlho ho budeš nosiť, lebo pravidelne ku zubárovi a tam platíš okolo 20. A keď sa o to riadne nestaráš, tak ešte viac, lebo sa zvyknú dosť pokaziť zuby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
už som sa ale stretla so všelijakými cenami... ono hlavne ide tomu zubárovi o to, aby si k nemu prišiel čo najviackrát lebo za návštevy berie peniaze, brat si dal spraviť strojček necelý rok pred 18 a stihli sa mu zuby dobre napraviť do 18 (nechcel platiť plnú sumu tak si ich musel dať spraviť pred 18)