Ahoj, mám už hrozne veľa 1,2 a 5 centoviek, asi za desť eur už. Chcem sa spýtať či ste to dakto menili v banke za bankovky. Poprípade koľko ste za to zaplatili a v akej banke.
V Tatra banke ti zmenia zadarmo, ale iba do 100 kusov mincí... ... keď máš viac, potom myslím, že ti strhnú 2%, ale minimálne 1 euro... tak ak máš viac, choď tam na 2X ... (a mala by si ich mať roztriedené... 1- centovky zvlášť, ... atď
Som na tom rovnako a ked som ich naposledy ratala tak to bolo za 15 tak ich nechavam stale bokom, ze s nimi raz nieco urobim ale neviem kedy nastane ten den
@devilmajster Ale veď ja nehovorím, že nezmenia ... napríklad u nás na pošte robí taká milá "pani vedúca", ktorej keby som doniesla na výmenu mince, tak ma prerazí cez zavreté dvere ... to záleží od personálu a od toho, či tie minice na tej konkrétnej pobočke potrebujú alebo či ich majú veľa... zato v banke to je služba... chcú-nechcú, zobrať musia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov