Chalani aky mate nazor k tomu ze zacne holka?myslim urobi prvy krok...
len pre vlastne info =D v dnesnej dobe su chalani daky bojazlivy, nehovorim ze vsetci akurat ten moj bojazlivy nebol ale aj tak.holky pripojte sa co si o tom myslite.moj nazor mali by zacat chalani
Ja som bojazliví. :p Mám to aj v znamení. Neviem sa na to odhodlať. A ešte na to nemám ani, asi vek. :p Takže by ak by mi dala jasne na javo čo chce.... :p
u mna neni problem urobit ten prvy krok predtym som mala chalana a ja som ho po prvykrat pobozkala a bol to krasny vztah ale aj tak mam radsej ked chalan dobija moje srdce =D
najhorsie je ked daky ktoreho by som chcela sa boji a daky idiot ktory sa mi hnusi sa ma snazi dobit aj ked mu davam jasne najavo ze nema sancu, nepochopi (ach)
@94lil už som to tu niekde asi rozpisovala... ale tak v skratke : bola som akurát v obchode a platila som pri pokladni a on odrazu stál vedla mňa... zhodou náhod tam bol náš spoločný kamarát...kedže som videla, že sa poznajú doma som cez net zistila kto to bol a hned som mu napísala...a potom sme sa stretli a šlo to
moja mama je ta, ktora zastava nazor, ze chalan je ten, co ma byt iniciativny. ale dnesna doba je podla mna ina...a vlastne, neviem, ako to bolo vtedy, ale pre vsetkych, co si myslia, ze chalan ma robit prve kroky, mam otazky: ak sa mi niekto konkretny paci a chcem ho, tak mam cakat, ci si ma vsimne a mozno sa nikdy nedockam? alebo si mam "vyberat" z tych, ktori robia "prve kroky", ked chcem niekoho ineho? podla mna dost nelogicke...
takze, osobne si myslim, ze nie je nic zle na tom, ked urobi baba prvy krok alebo dva...a potom je to uz na chalanovi. lebo aj to "dobyvanie" k tomu jednoznacne patri. a to uz je rola pre chalana...
a suhlasim aj s @31@sanduleak. pokial je to mozne, tak je to idealne.
mne sa pacilo ked sme s priatelom este neboli spolu a citila som ze by chcel nieco urobit, povedat a ja takisto ale nikto sa na to neodhodlal ... az neskor...
Dnesna doba je ina takze ked baba urobi prvy krok nic na tom nieje je vela chalanov ktory sa boja a cakaju len na to ze ta baba urobi prvy krok takze myslim ze nic take neni i ked vzdy je krajsie ked je to naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Navyše sa aj tak hovorí, že vždy balí žena .
nebyt mojho skoreho dobijania tak priatelka chodi uz s niekym inym...
tak,tak
na podobne!
*žiadna spojitosť s politickou stranou
ja som hanblivá po jednom chalanovi som išla 4 roky dal mi číslo a dalej nič lebo som prestúpila na inú školu...takže nič lebo som sa bála...
ale, keď zrovna ja musím mať ten pocit, že to ON ON ON to chcel
moja mama je ta, ktora zastava nazor, ze chalan je ten, co ma byt iniciativny. ale dnesna doba je podla mna ina...a vlastne, neviem, ako to bolo vtedy, ale pre vsetkych, co si myslia, ze chalan ma robit prve kroky, mam otazky: ak sa mi niekto konkretny paci a chcem ho, tak mam cakat, ci si ma vsimne a mozno sa nikdy nedockam? alebo si mam "vyberat" z tych, ktori robia "prve kroky", ked chcem niekoho ineho? podla mna dost nelogicke...
takze, osobne si myslim, ze nie je nic zle na tom, ked urobi baba prvy krok alebo dva...a potom je to uz na chalanovi. lebo aj to "dobyvanie" k tomu jednoznacne patri. a to uz je rola pre chalana...
a suhlasim aj s @31 @sanduleak. pokial je to mozne, tak je to idealne.
--
A inak k teme. Nic voci tomu nemam. Skor by to bolo +