ale viem, že na UKF kamoška zaviedla tzv. "kokota na hlave" ... jej vlastný výmysel a bolo to praktické, síce to vyzerá všelijak, na skúškové je to ideálne
@tasha5 krátke vlasy sa mi na holke páčia a navyše je to pre ňu aj "easy care".Zhruba asi ako @10
A k otázke cop a drdol..Neviem, ide o to či je to vkusné,niekedy si takto upravia vlasy len z dôvodu že nemajú náladu/chuť sa s tým extra dlho paprať .
Jediná vec čo nechápem, je keď má dievča prirodzene vlnité alebo kučeravé vlasy a žehlí si ich..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Preto sa aj pytam...
hlasujem za hovná na hlave!
*irónia, ak by dakto nepochopil*
páčia sa vám takéto? lebo mne veľmi
Nosím jedine rozpustené vlasy (mám ich dlhé už takmer pod prsia). Mne sa napr. tzv. konský chvost nehodí (viem to ja sama a vedia to aj iní)
Jediné, čo sa mi na mne ešte páčilo, bol môj účes na birmovke (tzv. banán), mierne kučeravé vlasy a naberaný cop
mám rada svoje vlasy, ale aby som riešila každé ráno aký účas si urobiť...no neviem rozpustím, ak sa mi nepáči vypnem a konec
A k otázke cop a drdol..Neviem, ide o to či je to vkusné,niekedy si takto upravia vlasy len z dôvodu že nemajú náladu/chuť sa s tým extra dlho paprať .
Jediná vec čo nechápem, je keď má dievča prirodzene vlnité alebo kučeravé vlasy a žehlí si ich..