Ja som mal rád romány a fantasy tiež (teraz už dlho nič nečítam) a to som chalan... teda ja som ani nečítal knihy skôr internetové poviedky a tak.. len potom všetky už skoro boli na jeden spôsob jak keby sa všetky dievčatá dohodli na rovnakých príbehoch tak som prestal čítať poviedky
práve sa v tejto oblasti dosť pestro kŕmim. etnografické knihy, cestopisy, filozofické traktáty (O dobrovolném otroctví - de la Boétie), R.M. Rilke, etc.
@kade co citas od Murakamiho? Ja som prave na konci 1q84 a musim povedat ze nudnejsiu knihu som v zivote necital. Najradsej by som mu ju strcil do krku.
@qwer28 Norské Drevo, Hon na Ovcu,Tancuj, tancuj, tancuj a Afterdark som už prečítal, cez víkend som začal Kafka na pobreží a ešte mi tu leží Kronika vtáčika.
Afterdark, čo bolo posledné čo som dočítal ako posledné, bolo zaujímavé svojim štýlom rozprávania aj napriek kratšej dĺžke sa mi to celkom páčilo.
teraz som nedávno prečítal od Bruna Travena - Poklad na Sierra Madre a Pochod do říše Mahagonu, inak som od neho prečítal aj Loď Mŕtvych...posledné dve knihy od G.T.Clarka - Tady Hitler a od Orwela - Zvieracia Farma, 1984 na mňa čaká v komode a ešte nemám dokončeného H.D.Thoreau - Toulky Přírodou...jedno ráno som sa zobudil nejaký zmätený a tú knihu som zatvoril, neviem kde som skončil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ešte jednu dizertačku o zemetraseniach
Snáď všetko od Carla Maya
Denníky Adriána Mola
Robinson Crusoe
Pán Prsteňov
Jacka Londona
bolo by toho viac ale toto by ťa podľa mňa mohlo baviť.
Afterdark, čo bolo posledné čo som dočítal ako posledné, bolo zaujímavé svojim štýlom rozprávania aj napriek kratšej dĺžke sa mi to celkom páčilo.
Vladimir Nabokov - Lolita
Maxim Gorkij - Matka
Joseph Heller - Zaverecna
JR Tolkien - Silmarillion
Boris Filan - Tajomstvo Budhovho Usmevu
Ja mam proste taky uzasny zlozvyk rozcitat 17 knih naraz a potom to nie a nie dorazit