Minule bola taká debata a chalani priznali že by im bolo trapné, keby prachy nemali, že by do toho nešli. Resp, je to dôvod (nemať prachy, ani ich vidinu), aby ste sa s babou, s ktorou máte krátky vzťah rozišli??
mimochodom, vedia oni, že dnes už mladé dievča nie je na tom finančne tak zle ako niekedy na začiatku dvadsiateho storočia a môže si za seba platiť sama?
A určite by som toto nechápal ako takú prekážku, trápne by mi to síce naozaj do istej miery bolo, ale do vzťahu idem aj tak len s niekým, o kom mám mienku, že sa z takýchto maličkostí neposerie ...
@mm47 tak neviem, no, môj okruh blízkych ľudí pozostáva celoživotne takmer výhradne z báb a ešte som sa s takou nestretla, tak si snáď môžem dovoliť predpokladať, že je to výsada len niektorého typu báb
Vztah je o veciach za ktore netreba platit, nie o peniazoch. Ale kazdopadne je to absurdna otazka. Nepotrebujem brigadu na to, aby som ju mohol pozvat do kina alebo do mekaca
nie len ze by som si ani nahodou v takej situacii nezacal s babou, ale by som skoncil so zivotom. bez penazi? nikdy! peniaze su najviac, to si zapamatajte
(pre tých čo by nepochopili, predchádzajúca veta bola len žart)
Dokážem si predstaviť aj krajšie rande, než v nejakom podniku. To po prvé. Po druhé, určite nechcem, aby za mňa chalan stále platil - buď si budeme platiť každý svoje, alebo sa budeme striedať. A po tretie - áno, ja chápem že to je človeku nepríjemné a trápne a tak, keď nemá peniaze, ale vzťah, ktorý za niečo stojí, sa podľa mňa dokáže cez takéto niečo preniesť...
lol, no neviem, ked stretnem zaujimave dievca tak kolko mam momentalne penazi by ma asi posledne trapilo... ba ani to nie, asi by ma to netrapilo vobec
ale vnuklo mi to jeden hardcore napad, ist za dievcinou, pozvat ju na pivo, a potom ak bude suhlasit sa jej spytat ci by mi nepozicala 2 eura
ale je to divne, baby chcu niekoho, kto ich vie AJ zabezpecit (nie len to, ale z dlhodobeho hladiska to proste podstatne je), nikto nechce mat na krku neschopaka, nech uz je zalubeny akokolvek
@plarika Tak ten zvyšok stále platí... existujú miesta, kde nemusí platiť vôbec...
Ale druhá vec je, že ak nechce sedieť celé dni doma, alebo byť v dosahu domova, očakávala by som, že bude prejavovať nejakú snahu nájsť si brigádu. Aspoň príležitostnú. (ja napríklad, ako človek, čo si musí platiť telefón, poistku, cestovné a ak nechcem byť celý deň o hlade, keď som v meste, tak aj stravu, si neviem predstaviť, že by som bola úplne bez peňazí...)
@tunidlo ale potom sa natiska otazka, preco tie peniaze nema, ked je milion sanci ich ziskat a jednou z odpovedi je lenivost. kebyze niekto dlhsiu dobu nema peniaze, zacalo by mi to byt podozrive
s chalanom co cele dni presedi doma a ani sa nesnazi nieco si najst by som to velice rychlo skoncila...starat sa o lenivca a este ho aj zivit to teda nehrozi
teraz tu robite machry, no keby nemate ani na autobus aby ste sa dostali na druhy koniec mesta, pripadne mimo, tak by ste pochopili co tym dievca mysli
@plarika efektne sa na tych reakciach bavis disappointed:rofl) muehehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Prípadne ako to vnímajú baby??
Da sa byt aj doma/ na prechadzke s nou ne? tie su este zadarmo
a asi nie,bolo by mi to trapne
..kvak..
nié, toto niééé!
a @3 a @12 ešte lepšie!
Ak jej nestačí akciová kofola, ktorej pol litra vyjde ani nie 20 centov, tak má smolu!
Ak chce niekam ísť tak jej normálne poviem že bohužiaľ, nemám € tak si budeš musieť platiť sama.
myslím že dievča ktoré mi stojí za niečo nebude pozerať na to či ju niekam zoberiem alebo jej niečo kúpim, ale na to ako sa k nej správam a aký som.
(pre tých čo by nepochopili, predchádzajúca veta bola len žart)
Dokážem si predstaviť aj krajšie rande, než v nejakom podniku. To po prvé. Po druhé, určite nechcem, aby za mňa chalan stále platil - buď si budeme platiť každý svoje, alebo sa budeme striedať. A po tretie - áno, ja chápem že to je človeku nepríjemné a trápne a tak, keď nemá peniaze, ale vzťah, ktorý za niečo stojí, sa podľa mňa dokáže cez takéto niečo preniesť...
ale vnuklo mi to jeden hardcore napad, ist za dievcinou, pozvat ju na pivo, a potom ak bude suhlasit sa jej spytat ci by mi nepozicala 2 eura
Tak stále ostáva možnosť, chodiť na miesta, kde sa platiť nemusí a mne nerobí problém občas ho pozvať
Ale vyhliadky na dlhodobé zabezpečenie zo súčasnej finančnej situácie nejakého teenagera či študenta, ktorý nepracuje určite nezistíš
Ale druhá vec je, že ak nechce sedieť celé dni doma, alebo byť v dosahu domova, očakávala by som, že bude prejavovať nejakú snahu nájsť si brigádu. Aspoň príležitostnú. (ja napríklad, ako človek, čo si musí platiť telefón, poistku, cestovné a ak nechcem byť celý deň o hlade, keď som v meste, tak aj stravu, si neviem predstaviť, že by som bola úplne bez peňazí...)
Samozrejme, iné to bude keď skončím školu...
No v niektorých prípadoch ich ozaj nemusí byť milión šancí získať ...
V poslednej dobe som počul ľudí, ktorí nie sú lenivci ako ja, dosť hromžiť na to, že nemôžu zohnať brigádu ...
@plarika efektne sa na tych reakciach bavis disappointed:rofl) muehehe