@xennus no vies,,praveze to na mna bolo cudne,lebo ja som si stále len výzor vsimala,,ale unho naopak,,zozaciatku ma výzorovo nezaujimal...lebo sme si skvelo rozumeli povahovo,,a az potom ma zacal zaujimat aj výzorom
@holy17 mno kdesi som cital ze muzi aj ked su zamilovany vedia ohodnotit svoju partnerku objektivne, zena ale ked sa zalubi tak vraj ten vyvoleny "opeknie" tak ja neviem... nemoze to byt taky nejaky pripad?
mne nie, ale myslim, ze sa to moze stat, ak by som bola v nalade, ze ma chalani prave vtedy nezaujimaju a neuvazujem nad nimi, tak si sice vsimnem ako vyzera, ale nejak mi nedojde, ze aky je pekny...a potom, ked ho spoznam, tak si uvedomim, ze wau, on je fakt fesny
mne sa to stalo, mne sa vyzerovo moc nepacil a vravela som ze neni vobec pekny, ale je strasne zlaty a mily a kamosky mi zase vraveli ze je pekny a teraz si aj ja myslim, ze je pekny, sice su aj krajsi lol
@holy17- je som to mala podobne ,aj ked u mna asi boli vacsie aj tie vyzorove sympatie, ale jeho vlastnosti zo zaciaktu prevazovali, teraz je to uz vyrovnane a som rada, ze ho mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov