splachovateľný jedinec druhu ´liberalium´, obľubujúci a produkujúci v prevažnej miere artificiálne ergo charakteristické zoskupenie tónov a zvukov, usilujúcich predovšetkým o estetickú komunikáciu v duchu výkladu siedmych slobodných umení podľa senátora Flavia Magnusa Aurelia Cassiodorusa, resp. 4. odboru quadrivia, pojednávajúcom o harmonickom a číselnom usporiadaní sveta podľa Martianusa Capellu...
Som divná, možno občas introverná, možno občas extrovertná osoba, ktorá sa cíti nevyužito a zároveň nenadane z potláčania potenciálu a z vlastnej lenivosti k sebavzdelávaniu potrebnému pre dosiahnutie mnou určených vysokých cieľov a snov, pre ktoré potrebujem inteligenčný a hlavne vedomostný rast, ktorý sa nejak nedostavuje v dôsledku vyššie uvedených, ale zároveň som rada, že som dostatočne inteligentná na to, aby som si dokázala uvedomovať vyššie uvedené a aby som sa aspon čiastočne snažila s tým vyrovnať a zmeniť to narozdiel od drvivej väčšiny okolitých rovesníkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
@lucina223 myslíš aj na parkete?.......
@kikushenka to sme všetci, keby som nemusel ani nedýcham.....
filip
jeeej, si nezabudla
stačilo napísať muchtľujem životy....filip
až na niekoľko výnimiek
domýšľavý jedinec