Talli - už ani neviem presný názov - ale pohľadám ho na googli - vtedy si spomeniem - aha už viem bolo to dielo z názvom: Erekce, ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství - Názov hovorí sám za seba. Ale už vlastne ani neviem či som ju vôbec dočítal pretože ma vôbec nezaujala...
K téme... Bukowského nemám prečítaného, ale tých pár básní, čo sa ku mne dostalo, ma prirodzene zaujalo... a spomínam si, ako spolužiačka od neho recitovala niečo o akejsi vygrcanej potvore, ktorú chceli spáchnuť v hajzli...
milujem jeho basne, teraz citam jeho poviedky ( v slovenskom preklade, ale asi prejdem naspat na ten cesky) a k romanom sa dufam v dohladnej dobe dostanem
Mne sa Poštový úrad celkom páčil...A aj niektoré veci z Príbehov obyčajného šialenstva. U pár z nich bolo priveľa dostihov a whisky, ale ujo Chinaski je génius. Teším sa na Šunkový nárez a Faktótum keď opäť vyrabujem knižnicu.
jeden z mojich najobľúbenejších autorov.. jeho štýl písania hlcem ako bonbonieru, keď som čítala od neho prvú knihu -Škvár, tak mi ešte nikdy nebolo tak ľúto, že som ju prečítala tak rýchlo...prosto neskutočne som z neho nadchnutá. Chápem, že Bukowski nemusí každému vyhovovať, kvôli extravagancii a príliš drsnému podaniu veci.. ale práve toto je to čo som hľadala tak dlho na autoroch, pretože on tým že to vie poňať drsne a tak niako satiricky humorne schováva vo vetách veľké myšlienky, ktoré majú ľudia tendenciu prehliadať a tým aj nepochopiť pravý zmysel autorových názorov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
K téme... Bukowského nemám prečítaného, ale tých pár básní, čo sa ku mne dostalo, ma prirodzene zaujalo... a spomínam si, ako spolužiačka od neho recitovala niečo o akejsi vygrcanej potvore, ktorú chceli spáchnuť v hajzli...
milujem jeho basne, teraz citam jeho poviedky ( v slovenskom preklade, ale asi prejdem naspat na ten cesky) a k romanom sa dufam v dohladnej dobe dostanem
celokm fajn...
Básne napísané pred skokom z 8. poschodia..
Ale niektoré jak keby tam boli "do počtu" ..