Ahojte!
Sestra onedlho bude mať16, je zalúbená do 37-38 ročného chlapíka. Dnes som zistila, že už druhý deň chatuje s tým chlapom, a pretvári sa, že má 30 rokov. Naši robia v zahraničí, a ja neviem, či ten chlap čo chce od nej.
O chlapovi viem tolko, že robi v Macedonsku, a vyzera na 45-46. Nechcem, aby moja sestra dopadla tak, ako jedna dievčina u nás na výške, aj ona chateovala s cudzím a nakoniec na prvom rande ju napadol
no...v 16tich som tiež velmi nevedela či som zalúbená, zakukaná alebo len hlúpa... ako sestra by som asi nechcela budovať velkú autoritu, liezť jej na profil, zakazovať.. skús jej vysvetliť "kamarádsky" že toto je dosť riskantné... jedno obdobie mi denne chodili 2-3 žiadosti od hentakých nejakých "exotických" ťunťov, takže žeby si nejak vyberali sa nedá povedať.. segre treba vysvetliť, že títo to skúšajú všade a na velký okruh báb. v podstate len čakajú, kde im to vydá.
ja v tom veku som bol dosť rozumný na to, aby som si vypočul súrodenecký názor na môj vtedajší vzťah. Pokiaľ jej nedohovoríš dopadne naozaj nahovno, tieto zväzky so staršími sa mi absolútne nepáčia. Treba vyhovoriť. Najmä ak je ešte tak jebnutá, že mu klame o veku.
@timea91 mozno ze je bohaty co ty vies. Ty jej mozes dohovorit ak sa ti to nepaci ale rozhodne ju nemozes do nicoho nutit tvoja sestra ma vlastnu hlavu ona rozhoduje o tom s kym sa chce stretavat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
skús jej dohovoriť, ale netlač na ňu moc lebo to bude ešte naschvál robiť dalej...