Mam a nestazujem sa... Skorej ked som mala Nokiu Xpress music hned prasknuty display,vypadnute tlacitka a tento vyzera stale ako novy a ani raz sa mi nepokazil...
@ybyno na ten Symbian som uz pocula nejake staznosti ... ako by si mne lajkovi vysvetlil v com je horsi ako ten Android? ... pokukujem po Sony ericson vivaz tak si zistujem info ...
Donedávna som chcel Vivaz, ale keď som ho videl naživo, no fuj Symbian... Tak isto nenávidím tie XpressMusic rezistívnimi displaymi. Nielenže Symbian stojí za hovno, ešte sa to aj kazí. Teraz mám Orange Boston (Gigabyte) s Androidom 1.6 (čakám update) - hlavne kapacitný display. Maximálna spokojnosť. Nič iné ako Android už nechcem.
@alysia S androidom nemám osobnú skúsenosť, neviem ti o ňom dať info z prvej ruky. Čo sa týka s60, tak hlavný problém predstavuje neustále svojvoľné reštartovanie. Alebo sa mi napríklad vypne a nezapne... to vie nasrať, hlavne, keď si nekontroluješ phone každých 5 minút... čo sa týka spracovania, niektoré veci sa mi zdajú nelogické, ale bežný užívateľ s tým nemá problémy a veľa vecí sa dá vychytať softom. Celkovo by s60 nebola úplne na nič, ale vravím radšej by som opáčil niečo iné.
@ybyno .. fuha to mi ani nehovor ... a to sa neda nejako odstranit? to sa robi na kazdom mobile, ze sa len tak vypne? ... no tak to taky nechcem to by mi nervy zralo este viac ako teraz ten moj mobil ...
takze radsej by si radil nieco ine ako symbian dobre chapem?
mam HTC Desire, som spokojny so svojou volbou na ktoru som celkom dlho brigadoval ...pre tych, ktori su technicki zdatnejsi vedia, ze na Androide sa da snad vsetko (okrem majitelov Xperie X10 ktora tusim frci na starom), proste vreckovy pocitac s podporou gsm/3g...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
< ÷_÷)>
chod radsej na darujkrv.sk RETARDED...Kids + internet = BAD COMBINATION...(ach)
A už nikdy nie vysúvací, to je jedno akým smerom. TO keď padne...
takze radsej by si radil nieco ine ako symbian dobre chapem?