Ide tu skrátka o to že mám brigádu , no a proste robím len víkendy , piatok od 18:00 do 6:00 a sobotu tak isto , volno mám málokedy, to znamané že už ani neviem ako to chodí vonku , chcel by som chodiť von ale jednoducho sa to nedá, dnes som mame povedal
jaa aj robim..aj si uziwam..aj sa ucim.. nwm.. skus najst inu..ja robim aj cez tyzden obcas..a podla toho si menim smeny..robim aj piatky aj soboty..ale ja idem hockedy wonku.. wed mladost si nenechaam len tak ujst.. hi
ja by som nedavala vypoved bo ked zacnes chodit von a nebudes mat prachy tak sa ti ani von nebude chciet viem to z vlastnej skusenosti a preto si hladam brigadu...
hm , robim vo fastfoode, ale stres jak hovado kks, no ja neviem , je to na hovno lebo chcem chodiť von , a volno si musim vzdy vypitat aj to mi nedaju vzdy
hmm no podla mna by si si mohol skusit najprv pohladat nejaku inu brigadu...taku aby ti to vyhovovalo viac a potom povedat mame o tom a dopredu si pripravit viacej argumentov ktorymi by si ju mohol presvedcit
mna doma nefinancuju tiez... ale mal som fajn brigadu 15h mesacne 300sk/h pc su pc net je net zaraba to slusne... treba vediet kedy kam... a mat vela kamaratov ktori maju kamaratov a dobre vztahy snimi.. teraz mam KFC na ruke za 75sk/h co nic moc ale lepsie ako hola prdel..@0 poradim skus agentury na brigady mozno dajdu daco co ti bude vyhovovat porpipade len raz za cas nieco... a skus si proti mame najst taku na vecer.. bud ta pusti a zarobis velke praxy alebo nepusti a povedz ze chces od nej
robíš v MDčku? aj súložíte na kuchynských linkách? šak choď do crystalu, plat nahovno ale lepšie ako drátom do oka. a jedna vec. vonku sa aj tak konský chuj deje. v TO nuda jak prasa. a ja to v mdčku za teba rád zoberem
ja mám tiež brigádu, ale von to stíham. Aspoň občas. Ale pre mňa je aj brigáda vypadnutie z každodenných udalostí. Tiež ti poviem len, aby si si našiel inú robotu. Nemôžeš chcieť od mamy, aby ti platila tvoje výjazdy do baru.
podľa mňa ti von nič neutečie Kým máš peniaze a teda ťa to baví ich mať sám si ich zarábať taK by som neodišla možno to už nieKedy začne liezť na nervy to ti verím ale taK fláKať sa budeš za mladosť ešte dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Daj výpoveď a basta, ale len s tým, že by si si anšiel nejakú inú .. náhradnú..
Myslím, že by ťa financovala, aspoň z časti