akože zišlo by sa. lebo z nejakého divného dôvodu vždy, keď chcem čokoľvek na mobile komentovať, či pridať novú fotku, či fórum alebo len trápny status, vyhodí sa mi: DOBIRDZA. a nejde to ani cez jeden prehliadač. ako je pravda, že ja sa v tom nevyznám a možno si stačí stiahnuť nejakú novšiu verziu prehliadača, ale appka by bola jednoduchšia
birdz app? ..... najprv opravit cele toto dobugovane hovno kde sa pozriem neco nefunguje nehovoriac o scrollovani feedu a pod zakl. veciach... skoda slov tento topic
Vy chcete aplikáciu ? ak by všetko na tejto stránke fungovalo potom by sa o takejto možnosti mohlo diskutovať , bohužiaľ ak na sociálnej stránke nefunguje ani len pridanie profilovej fotky , jedna sa o výsmech
Neviem kto by takúto aplikáciu vytvoril, nebodaj nemohúcny personál tejto stránky
Je zázrak že sa nepokazilo niečo závaznejšie ak by sa pokazila funkcia pridávania fór alebo statusov taktiež by sa to neriešilo lebo tu nie je nikto kto by to bol schopný opraviť
@darkestangel to mi robi aj na windows phone. ale zase aspon pri zoome nejebe vsetko nakopu na tej hornej liste ako to robi vo vsetkych prehliadacoch ale inak tusim zase v normalnej opere posiela tsky len raz
V prvom rade, je fajn, že sa tu stretla tak veľká komunita, že si vytvori niečo takéto za to @tomas ďakujem ..
Za druhé keď už niečo vytvoríš mal by si sa o to starať pretože meno máš iba jedno .. minimálne kvôli reputácií by si to mal dotiahnuť k funkčnosti ak už k dokonalosti nie. Vo vlastnom záujme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aspon maly dokaz ze neojebavam
@otvoreneokno @silviaaa na androide ide celkom v pohode tusim cez operu mini
a aj keby nejaká appka niekedy bola, pochybujem že by bola aj na WP, čiže mi to je jedno
Neviem kto by takúto aplikáciu vytvoril, nebodaj nemohúcny personál tejto stránky
Je zázrak že sa nepokazilo niečo závaznejšie ak by sa pokazila funkcia pridávania fór alebo statusov taktiež by sa to neriešilo lebo tu nie je nikto kto by to bol schopný opraviť
a ostatné prehliadače mi zase odmietajú zobraziť celé TSky (nezobrazuje to normálne tú modrú "posúvaciu lištu")
ale aj tak, radšej toto ako funkcionalitou osekaná a dobugovaná appka či mobilná verzia webu :ehm:
pokial ale nemas android tak ti je aj birdz appka zbytocna
Za druhé keď už niečo vytvoríš mal by si sa o to starať pretože meno máš iba jedno .. minimálne kvôli reputácií by si to mal dotiahnuť k funkčnosti ak už k dokonalosti nie. Vo vlastnom záujme.