Vlastne žili život,kde neexistovalo zlo,klamstvá,vraždy....proste všetko bolo samý happyend....v obchode za nič neplatili,ale mali určenú prácu,ktorú poslušne vykonávali,ked že nemali ani zlé
... @nathalisko ale veď bolo spomenuté, že sa máš len zamyslieť, že by to tak NAOZAJ bolo ... ideu komunizmu, v respektíve myšlienku ideálneho štátu vymyslel Platón a zdokonalil ju neskôr Marx ... ale stále to bol človek ako každý iný, takže preto to nevyšlo ...
Ale aj keby tu bol naozaj ráj, tak by sa mi v ňom žiť nechcelo.. bola by to nekonečná nuda, hoci by som si to neuvedomoval...
to by neslo lebo pozrite sa , kazdy by nal co chcel a kolko chcel a vsetko by islo do krachu a ludia by nedostaly vsetko co chcu lebo to uz nemali v obchodoch pretoze kazdy by vsetko vykupil ... nie nechcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale aj keby tu bol naozaj ráj, tak by sa mi v ňom žiť nechcelo.. bola by to nekonečná nuda, hoci by som si to neuvedomoval...
a mimochodom, ja by som tiež takto nechcela/nedokázala žiť, veď o čom by to bolo?