Chceli ste niekedy zabiť človeka, ktorý neublížil práve vám?
Kamarátovi zlomila srdce, už druhý krát, jedna totálna brzda a ja mám sto chutí jej vyraziť zuby.....Poraďte mi ,či sa do toho mám pliesť, alebo nie? Zažili ste to, tak mi poraďte lebo ju prizabijem...asi pôjdem pre lopatu.....
Veľakrát som si už predstavovala, ako niekoho vraždím, ale nemala som z toho zlé pocity... tým nechcem povedať, že chodím so sekerou v kabelke, nevylučujem však, že raz mi neprepne natoľko, aby som niekomu ublížila...
zlomenie srdca nie je vôbec žiadny dôvod na nejaké takéto činy... každému sa všetko raz vráti...skôr či neskôr...a otázne je, že ako mu ho zlomila... ak by som vedel podrobnosti vedel by som niečo vydedukovať ale takto je to len výlučne jedno percento a tvoj momentálny pohľad ale nič konkrétne
@temperancecullen No tak uz nemozes spravit v podstate nic, len pretrpiet to s nim... Nic nevyriesi ked sa pojdes s nou pohadat (nedajboze pobit), pretoze ak ju ma fakt rad, mohol by svoj hnev obratit na teba...
@ribo nechcem sa s ňou pobiť, len jej prepláchnuť žalúdok, a viem, že by sa jeho hnev neotočil na mňa.....nato ma má príliš rád a niečo podobné sme spolu už zažili
prepokladam ze moj nazor je tu totalne zbytocni ale ja by som sa do toho zaplietla...ale nei az velmi len tak nakusnut to...nech si nemysli ze moze vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
rada: zabi hu
A uz si to posrala, zaklad je aby nikto nevedel o tom ze chces niekoho zabit - mas motiv :/
@india ja ju ľutujem, ale ten chalan mi je ako brat a pomohol mi v ťažkej situácii, takže nemôžem len tak zavrieť oči
sice zabit niekoho nieje riesenie tak sa aspon pomsti
Ublizil by som iba ak by to bol niekto z blizkych (ratam tam aj kamaratov, ale dobrych)