Ahojte ľudkovia. Potrebovala by som nejako postrčiť lebo som sa zasekla... Možno aj viacerí máte taký problém, lebo som tu videla pár príspevkov na túto tému. Nachádzam sa v maturitnom ročníku, neviem sa rozhodnúť či maturovať z ekonomiky a pobrať sa týmt
vieš,je ťažké poradiť..lebo rozhodnúť sa musíš sama..pozri sa na uplatnenie škôl a čo by ťa viac bavilo..fakt oveľa viac..či tá ekonomika alebo dejepis
Radsej si nechas poradit od ludi, ktorych nepoznas, nez keby si mala doverovat vlastnemu usudku? Samu seba poznas najlepsie, nikto to za teba nevyriesi
Ona predsa chce pocut ludi, ktori s tym maju skusenosti a to je normalne. Proste informacie zvnutra. prispevky ako 4 a 2 su uplne zbytocne. Ak aj ten moj, ale aspon (dufam) ich tu bude teraz menej.
@unteachable Lenže môj úsudok akosi nestačí.... Ja by som veľmi rada vedela, čo chcem a bola si istá, ale nie som... Rozmýšlam rôzne - nemám známeho právnika v rodine, nemám rada sa niečo učiť od slova do slova, baví ma dejepis, stačí to, že ma baví dejepis na právo ? neviem si odpovedať...
ja totál neviem čo robím, teraz som si zrušila geo .. len aby som mala čo najmenej predmetov , zato mám 4 matiky naviac a to možno z toho ani nejdem maturovať (som chcela jak piaty predmet)
idem z dejepisu, lebo nič iné mi na výber neostáva, keďže plno predmetov som vypustila .(
a z náuky o spoločnosti
dúfam, že som si to moc nedo*ebala ... do konca mesiaca treba odovzdať prihlášky ach jaaaj ...
@sara5555 dejepis ti na pravo rozhodne nestaci, mas ho len v prvaku, aj to je pravnicky dejepis (pravne dejiny) a tym padom to je zase len o biflovani zakonov ktorym sa co zmenilo, ktorym sa co zaviedlo, co bolo v takomu dokumente a co bolo v tej a tej ustave... a ak sa nevies veci biflovat, tak by som tymto pravnickym smerom velmi neulietavala.
Co sa tyka prava, pises, ze nemas v rodine pravnika, tak neviem, ci by som Ti to odporucal. Pri 6 pravnickych fakultach na Slovensku a dalsich x v blizkom okoli to pre buducnost skoncenych pravnikov vidim dost blede. Ekonomicku nevidim zrovna ako najlepsiu volbu tiez, ale tak skusit to mozes. To, ze mas problem s matikou, by som ja ako problem nevidel, to tam maju skoro vsetci, vratane niektorych vyucujucich ekonomickych predmetov Ale ak by som mohol povedat svoj nazor, skus asi radsej FM UK. Je tam ludskejsi pristup ku studentom. A samozrejme si skus pozriet, co sa na SK da studovat a ak Ta nieco oslovi, kludne si tam podaj prihlasku. To, ze z toho nematurujes, Ta trapit nemusi. Za rok sa da pripravit na hociake prijimacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
idem z dejepisu, lebo nič iné mi na výber neostáva, keďže plno predmetov som vypustila .(
a z náuky o spoločnosti
dúfam, že som si to moc nedo*ebala ... do konca mesiaca treba odovzdať prihlášky ach jaaaj ...
A čo tak nejaká história?