stále sa stresujem aj z malickosti vsetko si beriem k srdcu nad vsetkym prilis rozmyslam chcela by som byt taky flegmatik (matvpici) pripadam si ako uzlicek nervov a neviem ako to zmenit aby som sa nad vecami tak moc nezamyslala
a k veci, máš smolu túto charakteristickú črtu si nevyberáme .. ale môžeš sa zahlcovať inými vecami alebo si inak otupovať zmysli a mozgovu aktivitu, to pomáha, existuje veľa spôsobov, ale ak raz flegmatik nie si len ťažko budeš, podla slovnika predpokladam že si aj dosť cholerik
Mňa to serie, ale na vonok to nevidíš. Ale musím povedať že veľa vecí ma neštve a nenervuje tak ako ostatných. Ja som pohoda klídek tabáček. Záleží ale od situácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a k veci, máš smolu túto charakteristickú črtu si nevyberáme .. ale môžeš sa zahlcovať inými vecami alebo si inak otupovať zmysli a mozgovu aktivitu, to pomáha, existuje veľa spôsobov, ale ak raz flegmatik nie si len ťažko budeš, podla slovnika predpokladam že si aj dosť cholerik
skús boxovať
ale inak je dobré si vyselektovať, ktoré veci je dobré brať vážne a ktoré ti za to fakt nestoja..