Ahojte, mám 15 a chcela by som ísť navštíviť kamarátky na východe(ja z tt, ony z ke). Na vikend. Problem je ten, ze mamka ma nechce pustiť, proste sa o mna boji. Brigadujem, takže by som si to sama zaplatila. Neviete mi poradiť, ako by som ju presvedčila?
a čo tak to urobiť opačne ? ... si sama ony su dve (predpokladam z toho že su kamošky) no a skús si teda u mami vybaviť že by prišli k vám ... a dvom sa bude určite lepšie cestovať ako tebe samej
moja 16 ročná kamarátka je z Krupiny (BBSK) a chodieva za frajerom do Košíc
tak si zožeň niekoho kto by išiel s tebou, napr. otec, alebo starší brat/kamarát a že by ťa prvý raz zaviezli na aute a potom Ťa už možno mama pustí aj busom
tak skontaktuj mamku s jej rodičmi, nech si zavolajú alebo kľudne skypnú, nech vidí že sú pohode a prípadne sa dohodnú že trebárs nebudete dlho vonku a tak
Je to dosť daleko sa trepať sama na druhý koniec republiky, takže ja by som to riešila tak, že bud nak ony dve prídu za tebou alebo sa stretnite niekde v inom v meste.. napriklad Bystrica.. to je taký stred.. nebude to síce na celý víkend, ale aspon pokecáte a tak..
Ako nemam ist sama, mala by som ist so spolužiačkou(16)-ona ide bez problémov. Skypujem s nimi bežne, tak sa ich mamča registruje. Momentálne to vyzerá celkom dobre, z nie je to možno ťa pustím :333 ale ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tak si zožeň niekoho kto by išiel s tebou, napr. otec, alebo starší brat/kamarát a že by ťa prvý raz zaviezli na aute a potom Ťa už možno mama pustí aj busom
Lebo ak neklameš tak čo tak to dohodnúť s kamarátkami a ich rodičmi ktorí sa zaručia za to že u nich budeš v bezpečí
tak skontaktuj mamku s jej rodičmi, nech si zavolajú alebo kľudne skypnú, nech vidí že sú pohode a prípadne sa dohodnú že trebárs nebudete dlho vonku a tak