Veľmi sa do týchto vecí nevyznám a fakt neviem, ako sa mi podarilo schudnúť ... ale nejem pečivo, po piatej len owo, zeleninu, kornfleksy, jogurty a tieto srandy a snažím sa dokopať k pohybu. A ľaľa, napodiv to funguje!
Len... takto asi tých pätnásť kilo do polroka neschudneš.
neboj sa nepatrím medzi tie vychudnuté vysoké krásky ktoré sa trápia váhou :/ len ochlp 160cm a vážim normálne sa až hambím 68-70 som maličká tak je to na mne aj dosť vidno
@Katka369523 napodobne chcem schudnúť takých 5kg by bol ideál už som schudla 4Kg tak ja som teraz totálne vylúčila pečivo nahradzujem suchárikmi,knäckebrot ale čítaj obsah cukrov niektoré ich majú viac ako chlieb jem veľa ovocia naozaj strašne veľa aj zeleninu sa snažím ďalej perfektná vec je Cottage cheese mne to neskutočnwe chutí s jarnou cibuľkou ak chceš napíš mi TS napíšem ti rady tipy triky je toho naozaj veľa a samozrejme, že občas si dám niečo sladké tiež som len človek a do sladkého som blázon
a to nie je žiaden hate, neber to tak, akurat, že je to nezdravé. ale ak ti to pomože, ja som schudla pomocou mačingovej 28 dnovej detoxykačnej kúry, a schudla som za mesiac 2,5 kila, celkom pohoďka.
@Katka369523 Tak ty môžes schudnuť lebo 70kg na 160cm? To ked schudnes tak neumres neboj...
A motivácia? Je to jednoduché!
Musís si povedať že ides schudnuť a pojdes schudnuť...
Zarčene funguje...
@girl19955 Tak jako 70kg na 160cm no uznaj, akože ona chce zapadnuť medzi ostatné zato že je vo vývine sa bude prežierať a nehýbať a vyhovárať sa nato a potom bude mať 100kg nie?
Ak bude mať 100kg tak ju na strednej zosikanuju tak že bude viacej zničená ako keby mala schudnuť...
máš 15 takže ti to pôjde lahko.. a schudnúť 10 až 15 kíl pri tvojej výške a váhe neni až tak ťažké. Neskúšaj žiadne drastické diéty. Stačí, keď nebudeš jesť sladkosti, čipsy (aspoň obmedziť). Jesť menej pečiva- keď tak tmavé. Piť veľa čistej vody. Jesť viac zeleniny a ovocia. A jesť 5 krat denne menšie porcie. Trochu pohybu k tomu a za pár mesiacov bude vidno výsledky. Je to otrepané ale funguje to
toto čo som ja mala, to není taka klasicka diéta, že si odopieraš jedlo.. normalne ješ, do sýtosti, akurat že si musiš odoprieť mnoho vecí, jedál, ktoré máš rada. prvy tyždeň je moc tažky ale potom to už ide a stoji to za to. a myslim ze odkedy som držala tú "dietu" tak sa mi prečistil organizmus a nepribrala som tie kilá naspäť, ani ked som začala zasa normalne papať
@matiarka no podla mna 75 kil je dosť na 164cm a keď nezačne len nejesť alebo skúšať hlúpe diéty len sa lepšie stratovať na tom neni nič zlé ani v 15tich si myslím
Dievca cvic behaj ja viem nechce sa ti ale tak nielenze chudnes ale budes aj zdravsia.Zaciatky budu tazke ale za mesiac 5 kg by si dala mozno uprav si jedalnicek.Deti na strednej su krute mozes sa stat obetou sikany a tam mozes klesnut tak ze priberies aj 50 kg a bude sa to stebou tahat cely zivot
@matiarka Tak zato že ty si bola gula musí byť teraz každý? Zato že ty utekás pred pravdou a nechce sa ti hýbať a ignorujes ked ti chce okolie pomôcť tak zato tak musí byť aj ona ???.
Dobre sa rozhodla a nasťastie včas tak ju v tom podporujte ne? Nechci aby boli vsetci jak ty..
@Katka369523 Inak este ti dám radu... HLavne sa nevzdávaj ked ti to nepojde po 3 dnoch
LEbo poznám prípady že sa snažili a po 3 dnoch očakávali že -5kg ale nič tak s tým prestali ale poznám prípady ktoré neprestali a po mesiaci už mali čosi dole, musís dať tomu hlavne aj čas... To je dôležité
2 hodiny poctiveho cvicenia (ziadne flakanie) kazdy den a za 2-3 mesiace budes mat postavu aku si vzdy chcela ... treba cvicit az do vycerpania, inak to nema zelany efekt
Nesnažím sa schudnúť, ale šport je mojou drogou Skús wehearit.com alebo stránky na fb keď už toto ťa nemotivuje tak neviem. Najlepšia motivácia je pohľad do zrkadla. Ak nie si so sebou spokojná tak ťa to určite motivuje.
@girl19955 Nestras ju nepravdivimi faktami. Tym, ze schudne v 15tich si zdravie absolutne nijak neposkodi ani sa neznici, ako si to pisala v komentari @5.
@katka369523
Ak chces schudnut, bez diety to nepojde . V prvom rade musis radikalne obmedzit cukry a nasytene mastne kyseliny zmiernit maximalne na odporucanu dennu davku. Dalej obmedzit sacharidy. To si vsetko precitaj v clankoch o sacharidovych dietach, je ich na internete snad milion. Co sa tyka cvicenia, sustredit sa na kardio ale nezabudaj precvicit cele telo . Na spalovanie tuku je najlepsie plavanie, ale tam treba poriadne zaberat v dlhsich casovych intervaloch (minimalne 45-60 minut plavania s malymi pauzami) a na to treba velmi dobre ovladat techniku, inak si mozes za pol roka pekne dobabrat chrbticu. Vsetko sa da zistit na webe. Takze vela stastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Len... takto asi tých pätnásť kilo do polroka neschudneš.
A motivácia? Je to jednoduché!
Musís si povedať že ides schudnuť a pojdes schudnuť...
Zarčene funguje...
Ak bude mať 100kg tak ju na strednej zosikanuju tak že bude viacej zničená ako keby mala schudnuť...
@8
Mala som 164 cm a 75 kilo, daj si facku, že chceš chudnúť.
A aha, narážky Daj si ďalšiu facku za to, že si z toho niečo robíš.
Dobre sa rozhodla a nasťastie včas tak ju v tom podporujte ne? Nechci aby boli vsetci jak ty..
LEbo poznám prípady že sa snažili a po 3 dnoch očakávali že -5kg ale nič tak s tým prestali ale poznám prípady ktoré neprestali a po mesiaci už mali čosi dole, musís dať tomu hlavne aj čas... To je dôležité
@katka369523
Ak chces schudnut, bez diety to nepojde . V prvom rade musis radikalne obmedzit cukry a nasytene mastne kyseliny zmiernit maximalne na odporucanu dennu davku. Dalej obmedzit sacharidy. To si vsetko precitaj v clankoch o sacharidovych dietach, je ich na internete snad milion. Co sa tyka cvicenia, sustredit sa na kardio ale nezabudaj precvicit cele telo . Na spalovanie tuku je najlepsie plavanie, ale tam treba poriadne zaberat v dlhsich casovych intervaloch (minimalne 45-60 minut plavania s malymi pauzami) a na to treba velmi dobre ovladat techniku, inak si mozes za pol roka pekne dobabrat chrbticu. Vsetko sa da zistit na webe. Takze vela stastia.