ahojte robím si osobný web, budú tam moje pracovné skúsenosti, životopis, kontakty, blog atď bude to prepojené s ostatnými mojími webmi a eshopmi. Ale rozhodol som sa že okrem slovenčiiny to bude aj v AJ a NJ ja síce po anglicky viem na úrovni B2, ale chcel by som to mať preložené tak ako keby to písal človek ktorý sa v anglicku narodil. Chcem to poroste mat čisto spisovne v tej oxfordskej angličtine a samozrejme aj gramaticky správne. Čo by stál preklad? (Najlepšie keby sme sa dohodli na cene vzhľadom na počet písmen) a to isté aj do NJ. Samozrejme Anglický preklad bude robiť jeden človek a nemecký niekto iný. Kludne ak by ste si na to niekto trúfli tak mi napíšte svoju predstavu o cene a tiež o čase dokedy by to bolo hotové (ja tie texty na preklad tiež najprv musím pripraviť). a ak sa mi tá cena bude pozdávať tak sa môže pustiť do práce. Samozrejme ak sa niekto bojí že mu nezaplatím tak si spravíme zmluvu a kludne sa môžme stretnúť aj osobne a pokecat o tom (ale neni to podmienka). A ak sa nám spolupráca zapáči tak ti môžem dať poprekladať aj iné projekty firmený web eshopy atď (ale to už závisí aj na tebe že koľko máš času - opsobný web nebude nejako extra pracný tam toho neni veľa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty