schudnut sa da lahko,len treba chciet napr ja som siel dole 7 kg za necelych 5 tyzdnov bolo by aj viac,ale moc sa mi nechcelo dietu som uplne poctivo drzal len 2 tyzdne potom som to uz trchu flakal
@bress po každej diéte keď ju prestaneš presadzovať priberieš znova niekedy nastane ten nechcený jojo efekt kedy priberieš dva krát toľko ako si schudol
všetko je tak, ako má byť... moje telo je dokonale prispôsobené na pohyb v prírode, tým myslím lezenie po stromoch a strmé kopce... nie, nechcem schudnúť, pleť mám skvelú pretože neprijímam žiadne látky ktoré by mi ju mali pokaziť... som proste super no
ja som prestala jesť pečivo, pijem vodu namiesto sladkých malinoviek, jem viac ovocia a zeleniny, cestovín, mliečnych výrobkov, cvičím a mám postavu akú som chcela a už pol roka si ju udržiavam
@aguri500 nj, to budem studovat neskor. Ale v realnom tele to tak nefunguje, lebo nesu take hladiny.
@lacinka1515 ako mozes tvrdit, ze nemam dost informacii? z coho prosimnta. Ked zhodim 10 kg za nejake 2 mesiace a potom ak sa udrziavam a pas sa nazvacsuje ( cisty jojo efekt)
@bress ma pravdu...ti,ktori sa venuju kulturistike,tak vedia ako na to...ja sa tomu venujem tiez a pribrat/zhodit nie je problem...chce to len spravnu dietu(CKD,sacharidove vlnky)...jojo efekt? nespozoroval som...
Nie, aj keď som trocha viac pri sebe.. mám na háku.. ľudia ktorý ma obklopujú ma majú radi takú aká som... mne moje telo vyhovuje.. radšej nech je za čo chytiť než by mi mali trčať kosti z tela..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Nedostatky ducha ftw.
Ak nie povazuj otazku za bezpredmetnu.
sry ale menit tuk na svalovu hmotu sa neda...
Na schudnutie staci nabehnut na dobru dietu, na pribratie to iste atd.
ja som prestala jesť pečivo, pijem vodu namiesto sladkých malinoviek, jem viac ovocia a zeleniny, cestovín, mliečnych výrobkov, cvičím a mám postavu akú som chcela a už pol roka si ju udržiavam
Nie diky , schudnem aj sám
@lacinka1515 ako mozes tvrdit, ze nemam dost informacii? z coho prosimnta. Ked zhodim 10 kg za nejake 2 mesiace a potom ak sa udrziavam a pas sa nazvacsuje ( cisty jojo efekt)
@v3nty neze? mozno by mohla ist trenovat profikov
Som viac krát schudol ako poznáš farieb
@bress rovno na mr. olympia s nou