Ahojte, niejaké rady, tipy, hocičo ako zmaturovať z chémie? už som si za to otrieskala hlavu, mala som si dať niečo ľahšie ale už to bohužial nezmením. Tak prosím niejaké rady, fakt mi nepomôže ak mi napíšete, že prečo som si to vybrala ked to nechcem a p
podľa mňa chémia je aj o dobrom učiteľovi my sme to tri roky mali dosť biedne a teraz máme inú a síce to je dosť makačka, ale som z toho sebavedomejšia a nemusím ju trepať do hlavy
Začni pomaly od úplnych základov (stačia ti naozaj základy nepotrebuješ nejaké hlbšie informácie) a postupne na to navazuj stále nové a nové veci pozeraj sa ale na to vždy najlahšie ako vieš - napríklad taká anorganika je celá len o trojčlenke! hlavne sa to nebifli lebo to v chémii nemá zmysel. Ak budeš mať nejaký konkrétny problém pokojne napíš správu a poradim ti tiež maturujem a pripravujem sa na medinu čiže kludne
@dia132 ale ako napríklad sa mám učiť tie ťažké vzorce a názvy? ved to ani do hlavy nejde... a ešte to stihnúť do mája.... aach... som ja ale trúba, že som si nedala radšej obn (nos-ku) .... ale dakujem za pomoc , fakt!
Myslíš organiku? Tak to je pravda, že tam sú tie vzorce len a len o naučení sa, ale dá sa to keď ich je dokopy 20 takých komplikovaných tak to je veľa a ak ti nejde o jednotku, tak sa neuč trivialne nazvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov