ja chemiu studujem na VS, ale nemam cas doucovat (kde vlastne byvas? ). Mozes mi poslat spravu s prikladom alebo temou a ja ti skusim poradit, aspon si zopakujem stredoskolske ucivo. Pripadne zaloz forum.
@narazuvzdornaa hlboko sa ti ospravedlnujem ze som tu nenapisala ten priklad resp. vsetky tie priklady s ktorymi potrebujem pomoct... ale kvoli tebe to urobim... a kludne mi s nim mozes pomoct ak si taka ochotna... lebo vies ti ludia co napisali ze maju aspon sajnu o chemii komunikujem a mne to staci... nech sa paci mozes sa realizovat... budem len rada ak mi s nim pomozes
PR: Vypoč. kolko etylalkoholu (100%) použil zakaznik v rešt. vypitím 5 veľkých 12 stupnovych pív (2,5l) ak viete ze obemovy zlomok etylalkoholu v pive bol 7%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ovy isty icely?
Milujem tieto mysteriózne fóra typu niečo by som potreboval - a možno ani nie - a eventuálne ti aj poviem čo, ak odprisaháš, že mi s tým vieš pomôcť.
PR: Vypoč. kolko etylalkoholu (100%) použil zakaznik v rešt. vypitím 5 veľkých 12 stupnovych pív (2,5l) ak viete ze obemovy zlomok etylalkoholu v pive bol 7%
ten priklad je cista zs matika. kolko cisteho alkoholu je v 7% 2.5l roztoku, 0,07*2,5=0,175l
ja viem moja matika plus logicke myslenie je dost biedne chcela by som mat aspon stipku z tvojho myslenia