@Gabushka dala som prihlasku a nezobrali ma a bola som z toho stastna ... som z po a aj ked ke su blizko cestovanie by bolo aj tak odvci pretoze vie to dost unavit a na intraku by som byt nechcela
@19@Magicbox neviem ci nieco ako chemicky gympel existuje, su chemicke priemyslovky, ale tie su zamerane len na chemiu v priemysle a vyroby chemickych latok. Na vysokej skole pri chemickych odboroch treba aj fyziku matiku pripadne biologiu. Takze klasicke gymnazium je asi najlepsie.
@ 20. Nie na kazdej chemickej vysokej treba fyziku. Ja som mal len matiku 1 tj- rovnice, nerovnice, integraly, derivacie, analiticka geometria a matice. fyziku som nemal a som rad ze ma obisla.Co sa tyka biologie, anatomie,mikrobiologie....to zalezi ze aky program ides studovat. Staci aj chemicka priemyslovka, bude vyhoda v chemii a matika sa da bez problemov doucit.
ja som zazraty do chemie a matiky.... robim chemicku olympiadu, vyhral som celostatne kolo tento rok, v lete som bol v Cambridgei na Medzinarodnej chemickej olympiade a mozem tam ist este dvakrat kedze som teraz tretiak na gympli. Chcel by som ist studovat organicku chemiu do brna pripadne na oxford (ak sa tam dostanem s mojou anglictinou) a robit organicke syntezy nazivo. Chemia je uzasna, som rad ze tu taky niekto je....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ked som dobre pocital, tak spolu so mnou traja chemici? Nic moc.
Som zvedavy ako by to vyzeralo, keby si sa spytal na pravnikov alebo ekonomov (tych je jak hadov )
@15matka14 prečo našťastie?
na tom odbore sú niektoré predmety fajn, i keď niekedy je toho veľa,že @Domchy ? .. ale mne sa tam páči ..takže ak sa podarí budem farmaceut
@15matka14 takže radšej škola,ktorá je blizšie