Ahojte, máte už s tým niekto skúsenosti ? .. ak áno, moja otázka znie, že aké prípadné ťažkosti vám po tomto zákroku nastali ... a ako dlho ste sa z toho dostávali ďakujem za odpovede
Viac ako týždeň to netrvalo. Opuchnú ti ústa, budeš vyzerať ako škrečok, daj si predpísať nejaký silný liek proti bolesti (aspoň na prvé dva dni) a dávaj bacha, aby ti tam neostávali kúsky jedla, lebo sa ti to môže zapáliť.
no mne už odstránili dva ambulantne a asi 3 dni si treba dávať pozor na miesto, kde ti vytiahli ten zub, inak komplikácie žiadne
ešte by mi trebalo ísť spodné operatívne, ale zatiaľ som to neriešil
Ak budeš dodržiavať všetko čo máš, dostaneš sa z toho skoro...treba jesť "kašovité jedlá" a cca týžden sa to hojí..samozrejme u každého inak...môže byť aj oveľa dlhšie...zubný chirurg by ti mal všetko vysvetliť...ale opuch je poriadny a tomu sa nevyhneš
@Yonerka inak vyoperovali mi ich všetky štyri naraz pri lokálnej anestéze, ležal som na operačnom stole, plachtou mi zakryli tvár... ale lekárka bola mladá, podľa mňa šikovná
vysklbli mi tak tri zuby.. horne boli v pohode, za tyzden ako nic zahojene, stehy vytiahnute.. prve dva dni som bola na detskej vyzive a potom v pohode. na dolnej celusti sa mi rana hojila skoro dva tyzdne. bez antibiotik.
boliet ta to bude. inak by ti neradili lieky proti bolesti.
samotny zakrok bol bezbolestny.
NEJEDZ nic mliecne. jogurty a spol.. z toho sa ti moze rana zapalit.
mne tiez vyberali zub mudrosti a tie problemy po operacii boli ovela prijemnejsie ako tie pred operaciou. nebolo to vobec take hrozne. ten den som mala opuchnute usta ale len malo, skoro nikto si to nevsimol. asi tyzden som jedla skor take maksie potraviny a po tyzdni uz vsetko. sice nebolo to moc prijemne, ale dalo sa bolelo to asi tak 4 dni, potom uz som si lieky nedavala. po tyzdni mi vybrali stehy, vsetko sa v pohodke zahojilo a nebol ziadny problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ešte by mi trebalo ísť spodné operatívne, ale zatiaľ som to neriešil
boliet ta to bude. inak by ti neradili lieky proti bolesti.
samotny zakrok bol bezbolestny.
NEJEDZ nic mliecne. jogurty a spol.. z toho sa ti moze rana zapalit.