@2 lebo nebudem sediet v miestnosti so sto ludmi v nepohodlnych sedačkach a pozerat na nejaky blby film na velkom platne ktore mi nerobi dobre na oči a ešte aby som si za to aj zaplatil,nejebe mi
stiahnem si doma film,pozrem si ho zadarmo kedy chcem,lahnem si pri tom,nazerem sa pri tom,idem na wecko kedy sa mi zachce a stopnem si ho,a tak
kedysi som chodievala častejšie, ale to hlavne ked som bola malá do starého kina, kde lístok stál 40Sk .. samozrejme, že ked ide v kine niečo fajn, tak si nato zájdem, rada chodím do kina a poslednou dobou bolo skôr domáce pozeranie sa, čo má tiež svoje výhody ..
Minimálne aspoň 3 krát do mesiaca do nášho malého kina, kde sú celkom fájn ceny (2,20-2,60).. a keď je to film, ktorý chcem fakt vidieť, tak sadám na vlak do Košíc, lebo by som nevydžala čakať tri mesiace, pokiaľ sa to dostane ku nám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
akože nepočítam keď sme jak deti zo školy chodili
stiahnem si doma film,pozrem si ho zadarmo kedy chcem,lahnem si pri tom,nazerem sa pri tom,idem na wecko kedy sa mi zachce a stopnem si ho,a tak
z mojho hladiska je už kino aj tak prežitok, tak ako miznú videopožičovne tak zmiznú raz aj kiná.
ale teraz idem na Twilight
...
Takže len párkrát do roka.