ako malá som kolotoče zbožňovala, no postupom času som na ne prestala chodiť a teraz mi je zle aj na hojdačke takže už by som na kolotoč ani nešla ... jedine na nejaké autíčka
Mám ich rada, ale neverím tým starým dvadsaťpäťročným konštrukciám s vŕzgajúcimi skrutkami, ktoré parkujú na trávniku a sú podopreté drevenými klátikmi. Raz som bola na takej starej centrifúge a ovládal ju opitý chlapík, odvtedy sa tomu vyhýbam. Fakt som sa bála, že odtiaľ vypadnem.
Ale na takú regulérnu horskú dráhu by som išla. A veľký reťazák.
kedy si som chodila, ale teraz mi príde všetko tu v okolí slabé... ale raz pôjdem na všelijaké veľké horské dráhy a rôzne haluze s veľkým preťažením. Raz. Keď budú peniaze na blbosti.
nechodím, lebo mi to príde veľa peňazí za málo minút
ale keď sme boli na dovolenke a bolo to tam v all inclusive tak som chodila skoro každý večer, lebo to bola sranda
Mám viac ako 18 a neviem ani kliknúť na správnu možnosť.
No ale hej, všetky sú super, naposledy som bol v Port Aventura pri Barcelone, to bol top lunapark, a inak pred pár týždňami len tak po flaške rumysu sme boli na autodrome, to celkom ušlo tiež veru ^^
Tak v dospelosti som bol len vtedy, keď som "randil" z kolotočárovou dcérou, ale trvalo to krátko no Kolotoče migrujú často... Bola sranda aspoň s ňou, sukňa pekné dievča a reťazový kolotoč večer fakt sranda Samozrejme skúšali sme rôzne atrakcie, ale to sa mi páčilo najviac.
Lebo som Trnavčanka a v Trnave si proste neviem predstaviť septembrový tradičný trnafský jarmek bez kolotočov! Ale spozorovala som na sebe, že čím som staršia tým viac som dosratá z kolotočov Sa bojím, že odtiaľ vypadnem. Ale tak symbolicky, vždy skúsim nejaké atrakcie. A hlavne my máme aj v rodine kolotočiarov, čiže neni o čom
no ja som strachopud, ja na kolotoce nechodim.
ked som videla sestru na kladive som sa bala ze sa jej nieco stane, mna osobne nikto nikdy na taku atrakciu nedostane, fakt by som asi hystericky zachvat dostala
+nie som si uplne ista ze by mi na niecom takom moje srdce nezlyhalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nie vážne
bola som v zábavných parkoch v nemecku aj taliansku a to je neskutočné!!!! *_* nepoznám proste lepší pocit
a u babky na hodoch len z nostalgie na loď
- vždy to bolo na Račianskom vinobraní
- vždy som bol poriadne opitý
- vždy som poriadne grcal
A keďže mi tam nejaké random dievča kvôli tomu grcaniu nechcelo dať potom ani pusu, tak som s tým radšej prestal
si si isty ze kvoli grcaniu ?
Ale na takú regulérnu horskú dráhu by som išla. A veľký reťazák.
Ale už dávno som nebola :/
:
thumbs:
suhlasim
ale keď sme boli na dovolenke a bolo to tam v all inclusive tak som chodila skoro každý večer, lebo to bola sranda
No ale hej, všetky sú super, naposledy som bol v Port Aventura pri Barcelone, to bol top lunapark, a inak pred pár týždňami len tak po flaške rumysu sme boli na autodrome, to celkom ušlo tiež veru ^^
ked som videla sestru na kladive som sa bala ze sa jej nieco stane, mna osobne nikto nikdy na taku atrakciu nedostane, fakt by som asi hystericky zachvat dostala
+nie som si uplne ista ze by mi na niecom takom moje srdce nezlyhalo