@alpynus myslím, že to dosť ľudí zanedbáva, ale tak nie je sa čím chváliť, takže radšej na túto anketu ani nekliknú, prípadne ak kliknú, tak radšej nehlasujú,takže tie výsledky aspoň zatiaľ mi neprídu reálne
Ja som nebola veľa rokov u zubárky, lebo som sa bála (keď tá moja robila strašne bolestivo) (A) Ale teraz mám posledné dva roky super zubárku a u nej som už bola niekoľko krát, aj pred mesiacom tuším.
a inak, možno sa to oplatí napríklad deťom, ak si chcú dať robiť strojček, ale inak, je veľa vecí považovaných za nadštandard, takže poisťovňa ich aj tak človeku nepreplatí, či má alebo nemá zubnú prehliadku.
no asi tri roky som nebol aj ked mam problemy zo zubom mudrosti ale on boli boli zas prestane ale na pol roka a zas boli a tak sa mi nechce ist k zubarke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ako sa tak dívam na čiastkové výsledky, budem musieť vymyslieť iné argumenty.
Za predpokladu, že by si niekedy vôbec mohol potrebovať zubára nie je veru bohvieako výhodné vynechať takúto preventívnu prehliadku ...
Tuším, že som v tomto nezaujal príliš racionálny postoj. Z nejakého dôvodu nie som plne racionalizovaný.
V minulosti som navštívil zubára len párkrát a na základe toho predpokladám, že v budúcnosti si tento trend zachovám.
Nedávno som si v opitosti zlomil dve zuby, bez preventívnej prehliadky ma to vyšlo 100, s ňou by to bolo 60€. Ako lacný protiargument.