a ja mam rad vlaky nerozsvietene kupecka najradsej
poznal som takeho chlapca,este na zakladke..boli sme na sk.vylete a on ukradol vlacik..troska hanba,ale nastastie si to neuvedomoval v tom veku nikto ..
ja na fb zdielam same chujoviny ma nemaju radi za to
"Minuly tyzden tu bola otázka ze jedna baba chodi s takym starym vlakofilom. " za prvé: nebol to vlakofil, ale 50 ročný rušňovodič, za druhé: ja by som zas nechodil s babou, čo v sebe zosmolí takúto (citovanú) vetu.. + (prebral by som si, čo znamená slovo: otázka)
A čo keď je to "vlakofil"? Každý má iné záujmy dievča, nauč sa to chápať, aj pochopenie patrí do vzťahu. Ak je to jeho koníček a baví ho to, tak prečo by sa tomu nemal venovať?
Ja tiež milujem vlaky a nikomu to zatiaľ neprekáža... A áno, chcem takého chlapa. Kľudne aj toho najväčšieho "vlakofila", aspoň by som mala s kým zdielať svoj koníček!
Od nás je jeden chalan, čo má asi tak 18-19 rokov a viem, že za tie kovové šroty vyhodil asi 5000 €. Je to proste podľa mňa dosť prehnaná záľuba, mať doma po celkom byte vláčiky, ale tak... každý ma svoje záľuby, niekto je vlakofil a niekto je pedofil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a kludne aj EC-cka by mohli byt
poznal som takeho chlapca,este na zakladke..boli sme na sk.vylete a on ukradol vlacik..troska hanba,ale nastastie si to neuvedomoval v tom veku nikto ..
ja na fb zdielam same chujoviny ma nemaju radi za to
a čo je akože na tom že niekto má rád vlaky ?
(ale nie, on to až tak nepreháňa) a šak vláčiky sú dobrá vec
@timea91 To fakt si ideš hľadať chalana, podľa toho aké má záujmy? Nie je to povrchné?
.. a tak nejako si neviem predstaviť človeka, ktorý má len jednu-jedinú záľubu.. človeka baví množstvo veci.. trošku nereálne, či?
Ja tiež milujem vlaky a nikomu to zatiaľ neprekáža... A áno, chcem takého chlapa. Kľudne aj toho najväčšieho "vlakofila", aspoň by som mala s kým zdielať svoj koníček!
@husky tebe to vadi?
@n0win0u ale bolo to fajn obdobie,co?